Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
'AVRUPA FATİHİ '
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz, 'Avrupa Fatihi'ne oldu.
Kategori : ÇUMRA
01 Aralık 2016 09:16
 
'AVRUPA FATİHİ '
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz, 'Avrupa Fatihi'ne oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz 'Avrupa Fatihi' bilmecesine ne oldu diye hatırlatma yaparak gündemi değerlendirdi.
MHP Çumra İlçe Başkanı Karagöz yaptığı açıklamada, Biz Ülkücüler, MHP olarak 40 yıldır sesimiz çıktığı kadar bağıra, bağıra anlatmaya çalıştık. Ama ne hikmetse Ya anlamadınız ? Ya da anlamak istemediniz ? MHP'nin kurucu lideri Merhum Alparslan Türkeş'inde ifade ettiği gibi bizler Ülkücülerin hedefi " Kızılelma "  yani İslam coğrafyasıyla, Türk coğrafyasını birleştirerek Türk-İslam birliğini oluşturma çabasıydı gayret ve hedefimiz. Ama ne yazık ki iktidara gelen siyasi partiler AB. Avrupa Birliği yolunda gide, gele yıllardır oyalandık durduk. Dedik ki onlar Hıristiyan kulübü, biz ise Müslüman, bu hıristiyanlar biz Müslüman Türkleri severmiş gibi gözükseler de, bizleri sevmezler, onlar Hıristiyan, biz Müslümanız onlar bizleri AB. üyeliğine bizleri almazlar, yıllarca bunu dillendirdik, peki sonuç ne oldu ?
İlçe Başkanı Karagöz açıklamasında, Ülkeyi yöneten iktidar ne yaptı "Avrupa Fatihi"? ne yapmaya çalıştı. Bunun için 2004 yılına gitmemiz gerekiyor. AB. Brüksel zirvesinde 16/17 Aralık 2004 yılında Türkiye için müzakere tarihi belirlenmişti. Zamanın Başbakanı Erdoğan, Türkiye'ye dönüşü şölene dönüştürülmüş, Ankara-Kızılay da "Avrupa Fatihi" Avrupanın yıldızı sloganlarıyla karşılanmıştı iyi hatırlayalım. Bu mitingi de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tertiplemişti. O gün Erdoğan ve A. Gül Kızılaya kadar yürüyerek giderken Türk ve AB. Bayraklarını simgeleyen kırmızı ve mavi renkli balonlar gök yüzüne bırakılmış, Erdoğan Bayramınız kutlu olsun diyerek kalabalığa seslenmişti. 
Sadece müzakere tarihi almayı dahi başarı sananlar ne oldu da şimdi referanduma   gidelim, halka soralım çabasındalar ne değişti ? O zamanda dedik onlar Hıristiyan, Biz Müslüman bizim onların içerisinde işimiz yok dedik. Biz istesek de Biz Türkleri içlerine almazlar dedik ama inandırıcı olamamışız demek ki. 
İlçe Başkanı Karagöz Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diyerek, Türk - İslam birliğinin derhal oluşturulması gerektiğini belirtti.



Okunma : 951
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 828 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 132 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın