Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
BAŞBUĞUMUZUN VE DEVLET BEY’İN “SÖZDE DEĞİL ÖZDE” YOL ARKADAŞLARI.
BAŞBUĞUMUZUN VE DEVLET BEY’İN “SÖZDE DEĞİL ÖZDE” YOL ARKADAŞLARI “GURBETTEYİM”
Kategori : ÇUMRA
03 Nisan 2020 09:11
 
BAŞBUĞUMUZUN VE DEVLET BEY’İN “SÖZDE DEĞİL ÖZDE” YOL ARKADAŞLARI.
BAŞBUĞUMUZUN VE DEVLET BEY’İN “SÖZDE DEĞİL ÖZDE” YOL ARKADAŞLARI “GURBETTEYİM”

DÜKKAN KAPALI... “GURBETTEYİM”

Rahmetli Başbuğumuzu Mamak duruşmalarında yalnız bırakmayan Kastamonu-Tosyalı gazi-dervişler Alp-erenler artık “nur yüzlü” pir-i fani oldular..!

Bu nur yüzlü aksakallı ülküdaşlarımız, gönüldaşlarımız rahmetli Başbuğumuzu Başsavcı hain Nurettin Soyer’in olduğu Mamak’taki mahkemede, duruşmalarda yalnız bırakmayıp kar-kış, yağmur-çamur demeyip Ankara’ya gidip duruşmaları takip etmişlerdir..!!

Tosya’da esnaf olan bu canlar, mahkeme günü dükkanlarını kapatıp “GURBETTEYİM” yazısını giriş kapısına asınca herkes bilirdi ki bu kişiler Alparslan Türkeş’in Mamak’taki duruşmasına gitmişlerdir..!!

Bazı duruşmalarda özellikle akıl almaz işkenceler dile getirildiğinde oturdukları yerlerde ihtilal mahkemesine tepki göstermişler zaman zaman mahkeme salonu dışına asker zoru ile çıkarılmışlardır..!!

Galip Erdem ve Şerafettin Yılmaz Ağabeylerimizin hukuk bürosunda görevli olan 5-6 Dil-Tarihli ülküdaşlarımdan dolayı “yakınen” bilmekteyim ki bu nur yüzlü faniler Mamak’ta yatan ülküdaşlarımızın maddi-manevi ihtiyaçlarını da kendi imkanlarınca karşılamaya çalışmışlardır.

Asıl olan söz dili değil, hal dilidir..!! Konuşmaktan çok yaşamaktır..!! İnandığı gibi anlatmaktan ziyade inandığı gibi yaşamaktır..!! Allah aşkına şu gazi-dervişlerin bir nur yüzlerine bakın birde hain FETÖ ve Cüppelinin taifesine..!!

Maşallah ilk günden beri Devlet Bey’in Genel Başkanlığını destekleyen ve bugün hem Kastamonu’da hem en büyük ilçesi Tosya’da Üç Hilal’imiz (MHP) belediye başkanlıklarını kazanıyorsa bu nurlu yüzlü pir-i fani ülküdaşlarımızın yarım asır önceki (70’li yıllar) yaptıkları kutlu mücadelenin bir sonucudur..!

“Ölürse ten ölür, canlar ölesi değil..!” Rahmetli Başbuğumuzu sözde değil özde seven...Onun ve dizi dibinde yetişen Devlet Beyin her zaman yanıbaşında olan aralarında Ankara’da Konya Yurdu başkanı can ülküdaşım Nafiz Tekeli kardeşimin babasınında bulunduğu büyüklerimizin, Tosyalı kıdemli gönüldaşlarımıza Rabbim sağlık ve afiyet versin, ellerinden hürmetle öperim.


Okunma : 764
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 839 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın