Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
ÇUMRA'DA (PARKMATİK) SİSTEMİNE GEÇMELİ
Belediyelerin uygulamaya koyduğu ve trafiği rahatlattığı gözlenen (PARKMATİK) sistemi Çumra'da uygulanmalı.
Kategori : ÇUMRA
17 Ocak 2020 06:40
 
ÇUMRA'DA (PARKMATİK) SİSTEMİNE GEÇMELİ
Belediyelerin uygulamaya koyduğu ve trafiği rahatlattığı gözlenen (PARKMATİK) sistemi Çumra'da uygulanmalı.
Ülkemizde genellikle  büyükşehirlerin uzun süredir uyguladıkları ve gelir elde ettikleri, hatta Konya'nın bir çok ilçesinde de gerçekleşen (PARKMATİK) sistemi Çumra'da gerçekleşmesinin uygun olacağı kanaatine varılmıştır.
(PARKMATİK) Sistemi uygulanmış olsa, belediye gelir getireceği gibi trafik sorununu çok rahatlatacağı bilirkişiler tarafından tasdik ediliyor. 
Maalesef Çumramız'da trafik sıkıntısından nasibini alıyor. Uygun park yeri arama üşengeçliği, sürücülerin kolaya kaçması, esnaf ve yayalara saygılı olmaması nedeniyle sıkıntı vermektedir. 
Buradan  Çumra belediye başkanına ricamız (PARKMATİK) uygulaması ile yayalar ve esnafı çok rahatlatacak bir önlem niteliğinde olacaktır.
Evet, yollar ve kaldırımlar kimsenin zimmetinde değildir, fakat yayalara ve esnafa da saygılı olmak gerekmektedir. Böyle bir uygulama çok faydalı olacağı kanaatiyle 20 dakika ücretsiz olmak şartıyla 1 veya 2 lira gibi meblağ ile sürücülerimiz daha dikkatli olmaya davet edecektir. 
Bir çok aracın esnafın kendi aracı, sabah'tan akşama kadar dükkanının önünde bekliyor olması ve bir çok sürücünün çok basit şeyler yüzünden aracıyla trafiğe zarar verdiğini biliyoruz, böyle bir uygulama bu tür uygunsuz park ve lüzumsuz yere araç park etmeyi caydıracağına inanıyor ve derhal Çumra halkı adına, Çumra belediyesinin  uygulamaya geçmesini rica ediyoruz.

Okunma : 1390
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın