Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
Dinimizi yanlış gösteriyorlar
Yazar Ekrem Şama, “Kur'an-ı Kerim değiştirilemez ve üzerinde oynanamaz. Yapılan dizi ve filmlerle inceden inceye bu bütünlük sarsılmaya çalışılıyor.
Kategori : ÇUMRA
24 Nisan 2017 13:17
 
Dinimizi yanlış gösteriyorlar
Yazar Ekrem Şama, “Kur'an-ı Kerim değiştirilemez ve üzerinde oynanamaz. Yapılan dizi ve filmlerle inceden inceye bu bütünlük sarsılmaya çalışılıyor.

Yazar Ekrem Şama, “Kur'an-ı Kerim değiştirilemez ve üzerinde oynanamaz. Yapılan dizi ve filmlerle inceden inceye bu bütünlük sarsılmaya çalışılıyor. En acısı da Müslümanlar bunlara inanıyor. Filmlerin kurguladığı gerçeklikle hareket etmeye başlıyor” dedi

A+A-

Saadet Partisi Konya Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği Tarihçi-Yazar Ekrem Şama'nın konuk olduğu “Tarih Dizileri ve Gerçek” isimli konferans sona erdi. Saadet Partisi İl Binası'nda gerçekleştirilen konferansa katılım hayli yüksek oldu. Şama, dizi ve filmlerin tehlikeli yönlerini ele aldı. Yazar Şama, son günlerde mevcut hükümetinin ABD'ye olan yakınlaşmasını kınayarak sözlerine başladı. Şama şunları kaydetti: “Obama bizi aldattı, yeni gelen Trump'a güveniyoruz sözleri kabul edilemez. Trump, Obama'dan daha tehlikelidir. Bu adama güveniyoruz denilmeye başlanması, tarihten hiçte ders alınmadığını gösteriyor.”

PEYGAMBERLERİ DE  YANLIŞ ANLATIYORLAR

Allah'ın vasıflarından ve imanın şartlarından bahseden Şama, 4 tane de kutsal kitabın olduğunu hatırlattı. Rivayetlere göre 124 bin ve 224 bin peygamberin varlığına dikkat çeken Şama, Kur'an-ı Kerim'de de 24-25 peygamberin isminin geçtiğini söyledi. Şama, “Tarihte bir moda icat edildi. Her geçen gün de büyüyor. Peygamberlerin hayatları filmlere konu ediliyor. Bu nereden çıktı? İslam dininin bozulması ve Kur'an-ı Kerim'in bozulması zor. Peygamberlerin vasıfları var. Bunlar; sadakat, metanet, üstün zekalılık, tebliğ-i şeriat. Siyonistlerin Haçlılar'ın ve onların maşalarının İslamı bozmaya gücü yetmez. Kur'an sabittir. Allah'ın koruması altında. Baktılar olmuyor, peygamberlerin vasıflarını değiştirmeye çabaladılar. Günahsızlık vasfıyla oynamak istediler. Kitabı değiştiremediler, içindekilere kast ettiler” diye konuştu.

2-2-025.jpg


KUR'AN-I ZİHİNLERDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORLAR

Çekilen bu gibi filmlerin çok rağbet gördüğünü aktaran Şama, “Hem Yahudiler hem Hristiyanlar hem de Müslümanlar bu filmlerin etkisi altına girdiklerini kaydetti. Şama, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hz. Yusuf ve İsa'nın da filmleri çekildi. Cazip geliyor. Bir bakın ki vermek istedikleri mesajı izleyicilere ufaktan ufağa izliyorlar. İzleyiciler, bu tehlikenin farkına varamıyorlar.  Hz. İsa (a.s) ile ilgili büyük olaylar oldu. Gördüğü işkenceler ve ardından da nasıl çarmığa gerildiği yansıtıldı. İyi de Hz. İsa çarmığa gerilmedi. Kur'an da yazıyor. Müslümanlarda buna inanıyor. Kur'an-ı düşünmüyor. Kur'an-ı zihinlerde değiştirdiler. Oyuna gelinmemesi lazım.”


Kaynak:Merhaba

Okunma : 1027
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın