Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
EĞİTİME DESTEK
Çumra Belediyesi ve Kaymakamlığından eğitime destek.
Kategori : ÇUMRA
23 Kasım 2015 11:43
 
EĞİTİME DESTEK
Çumra Belediyesi ve Kaymakamlığından eğitime destek.

           Çumra Kaymakamlığı himayesinde Çumra Belediyesi ve Çumra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu kapsamında imzalanan protokolle Liseler arası münazara yarışmaları başladı.  Çumra Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen münazara yarışmaları haftada iki gün gerçekleştiriliyor ve her yarışmaya özel bir onur konuğu davet edilmektedir.

             Çumra Milli Eğitim Müdürü Celalettin Kıvrak; Eğitime verilen emeğin asla boşa gitmeyeceğini, insana yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Kıvrak her zaman eğitime ve bizlere verdikleri desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar ve Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuza teşekkür etti.

            Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, 15 yıl önce bizler sizlerin yerinde o sıralarda oturuyorduk şimdi başka bir konumdayız. Çumra Kaymakamlığı ve Büyükşehir Belediyemiz önderliği ve destekleriyle düzenlenen bu program sayesinde televizyonlarda ne yesek ne giysek diye bir programı konuşmak yerine ne düşündüğümüzü ifade edebileceğimiz bir nesile sahip olmak için bu programı düzenledik. Burada birinci seçilen okulumuzu Konya’ya göndereceğiz inşallah orada da birinci olacaklar dedi. Başkan Oğuz;  Biz gençlerimiz için mücadele veriyoruz okullarımızdan sonra ikinci bir adreslerinin oluşabilmesi için Gençlik merkezi gibi tesislerin yapımı için çalışıyoruz. Tabi bizlerin yapabilecekleri sınırlıdır sizler için en çok mücadele veren aileleriniz ve ayakları öpülesi annelerimiz var ve unutmamak gerekiyor ki bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum denildiği öğretmenlerimiz var Allah hepinizden razı olsun dedi.

            Çumra Kaymakamı Uğur Kalkar,  Bugün burada sizlerle  olmaktan gurur duyuyorum, Eğitim ülkenin en temel meselesidir. Her işe eğitimle başlanıyor bizlerde Çumra’daki görevimize eğitimle başladık, Bu münazara yarışması Çumra Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortak projesidir, ben Belediye Başkanımızı ve Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarını tebrik ediyorum. Eğitim bizim en değer verdiğimiz bir meseledir hedefimiz ülkemizi en iyi yerlerde temsil edilmesidir.  Burada sizlere büyük işler düşmektedir diyen İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar yarışmaya katılan okullarımızı ve öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi. 


Okunma : 1038
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın