Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
KONYA'DA ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ ANTALYA'DA BULUNDU
Konya'nın Beyşehir ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen kişinin cesedi Antalya'nın Manvgat ilçesi Ormanlık alanda bulundu.
Kategori : ÇUMRA
22 Şubat 2017 15:35
 
KONYA'DA ÖLDÜRÜLEN ŞAHSIN CESEDİ ANTALYA'DA BULUNDU
Konya'nın Beyşehir ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen kişinin cesedi Antalya'nın Manvgat ilçesi Ormanlık alanda bulundu.
Konya'nın Beyşehir ilçesinde av tüfeğiyle vurularak öldürülen kişinin cesedi Antalya'nın Manavgat ilçesinde ormanlık alanda gömülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili katil zanlısı ve bir arkadaşı göz altına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Beyşehir de oto alım satımı ve hayvancılıkla uğraşan İbrahim Çakır'ın 2 gündür evine gelmemesi üzerine ailesi durumu polise bildirdi.
Çalışma başlatan polis ekipleri, Çakır'ın eşinin verdiği bilgiler doğrultusunda bir otomobilde inceleme yaptı. Söz konusu aracın bağa kısmında kan lekesi tespit eden polis ekipleri, av tüfeği imalatı yapan Yusuf z.'yi göz altına aldı. Yusuf Z. ifadesinde borç meselesi yüzünden aralarında çıkan tartışma sonucu Çakır'ı araçtaki av tüfeğiyle öldürdüğünü, cesedi ise daha sonra yanına gelen arkadaşı Mehmet S. ile Manavgat'a götürüp ormanlık alana gömdüklerini söylediği öğrenildi.
Şüphelilerin ifadeleri ve yer göstermeleri üzerine Manavgat'ın Yaylaalan mahallesinde ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulunan İbrahim Çakır'ın cesedi Antalya adli tıp kurumu morguna götürüldü. Göz altına alınan Yusuf Z. ve Mehmet S. Beyşehir'e getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Okunma : 1022
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 848 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 150 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın