Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
MHP İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ
MHP Konya İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına yoğun katılım.
Kategori : ÇUMRA
15 Haziran 2016 12:40
 
MHP İFTAR SOFRASINA YOĞUN İLGİ
MHP Konya İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programına yoğun katılım.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli partisinin Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İpekyolu Tesisleri’de düzenlenen iftar yemeğine parti idarecileri, MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, İl Başkanı Murat Çiçek ve yönetimi ile çok sayıda partili katıldı. İftar yemeği sonrası konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Tavizlere kapalıyım, kumpaslara uzağım, MHP düşmanlarıyla son nefesime kadar mücadele etmekten de kesinlikle yorulmayacağım. Milliyetçi ülkücü hareket namusumdur, şehitlerin yadigarıdır, Türk İslam ruhunun aziz hatırasıdır. Bu nedenle asla mütecaviz emellere şans ve fırsat tanımam, tanımayacağım" dedi.

KANSIZ BİR DARBE YAŞANDI

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevinden istifa etmesine de değinen Bahçeli, “Davutoğlu'na Başbakanlık görevini milli irade verdi, yine görevden alacak kişi de milli iradedir. Davutoğlu'nun görevden el çektirilmesi milli iradeye ve Konyalıya haksızlık, hürmetsizlik ve nankörlüktür” ifadelerine yer verdi. Türkiye'nin kansız ve silahsız bir hükümet darbesi yaşadığını öne süren Bahçeli, şöyle devam etti: "Davutoğlu'nu engel ve ayak bağı gören zihniyet, demokrasiyi infaz etmiş, sandığı ateşe vermiştir. Bu doğru değildir. Bu meşru görülemeyecektir. Yeni Başbakan haksızlıktan nemalanmış, sarayın planlarına sarılmış, Konyalının yüzüstü bırakılmasını hiç önemsememiştir. AK Parti, Türk milletinin hassasiyetlerine yabancıdır. AK Parti, milli ve manevi değerlerimize ters bakmaktadır. Maalesef, MHP bunu söylediği, bu gerçekleri haykırdığı için karıştırılmak ve kaosa mahkum edilmek istenmektedir."


img_7205.20160615135737.jpg


CUMHURBAŞKANI BU OYUNUN İÇİNDEDİR

Türkiye’nin çok tehlikeli ve milli bekasının birinci dereceden tehdit altında olduğu dönemde, MHP'nin büyük bir oyunla karşı karşıya olduğunu, milliyetçi, ülkücü hareketin ele geçirilmek istendiğini söyleyen Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: “Komşu coğrafyalarda yeni bir düzen kurulurken, Türkiye'nin açık açık sistem ve rejim değişikliğine zorlanırken MHP'nin köşeye sıkıştırılması hedefleniyor. Şiddetle oynanan bu oyunun senaristleri okyanus ötesinde, içimizden devşirdikleri oyuncular çevremizdedir. Cumhurbaşkanı bu oyunun içindedir. AK Parti bu oyuna refakat etmektedir. Bir kısım medya organı bu oyunun propaganda ve servis ayağını oluşturmaktadır. İsimleri bizde mevcut sermaye sahipleri bu oyunda sponsor görevindedir.


img_7057.20160615141657.jpg


Mahallelerinde bile dolaşmaktan aciz isimler 7 Haziran ve 1 Kasım seçim kampanya döneminde birden bire illeri gezmeye başladı. PKK'nın şehirlerimize konuşlandığı, canlı bombaların ölüm ve nefret saçtığı bir zaman aralığında MHP'nin susturulması ve içine hapsedilmesi konusunda tembihlenmiş zevat, gün geçtikçe daha da hareketlendi. Değişim düdüğü çalındı. Böyle gitmeyeceği söylendi. Rezilliğin dibine inenler hiçbir nedamet duymadan, Türkiye ve dünya meseleleri hakkında hiçbir vizyon gösteremeden, yalnızca değişim olsun kisvesiyle oynanan oyuna gönüllü şekilde figüran oldular. Okyanus ötesinin nam ve hesabına çalıştılar. Pensilvanya değişim şefliğine, eski kıratçılar değişim havariliğine, Washington değişim mühendisliğine, AK Parti ise değişimin yedek kulübesine tamam diyerek senaryosu yazılan oyunun tarafı oldular."


TAVİZLERE KAPALIYIM KUMPASLARA UZAĞIM

Ömür verdiği, 47 yıldır her zerresinde bulunmaktan şeref duyduğu davayı dünyevi hiçbir menfaate değişmeyi aklından geçirmediğinin altını çizen Bahçeli, "Tavizlere kapalıyım, kumpaslara uzağım, MHP düşmanlarıyla son nefesime kadar mücadele etmekten de kesinlikle yorulmayacağım. MHP'nin daha fazla yıpratılmasına, tartışılmasına müsaade edemezdik, etmedik. Bu itibarla 10 Temmuz 2016 Pazar günü, Ankara Arena Spor Salonunda 6’ncı Olağanüstü Büyük Kurultayımızı toplamaya karar verdik. Fakat tarlada toplaşıp tellere takılı kalanlar Olağanüstü Büyük Kurultay tarihi olarak 19 Haziran'ı belirlemişlerdir. Parti tüzüğümüzün bana verdiği yetkiye dayanarak Olağanüstü Büyük Kurultay tarihini 10 Temmuz olarak belirledim. Buna karşılık 19 Haziran dayatması art niyetliliktir, MHP'ye darbe teşebbüsüdür, ülkücüye ilanı yapılmamış savaştır. Bilinsin ki MHP 19 Haziran'a katılmayacaktır. Sizleri korsana değil, ülkücü karar ve iradenin şölenine bekliyorum."


MHP İl Başkanı Murat Çiçek de yaptığı konuşmada, “4 Temmuz 2014 tarihinde beri aşk ve şevkle yürüttüğümüz görevimizi bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli Bey’in takdiri ile sürdürüyoruz. Konya’da Milliyetçi, ülkücü hareket her geçen gün istediği noktaya ulaşıyor. 7 Haziran, ve 1 Kasım seçimlerinde buradaki hazirun büyük mücadele verdi. Biz seçimler sonrası ülkemizde oynanan oyunların özellikle MHP üzerinde olduğunu görmekteyiz. Bu oyunlara karşı 47 yıldır mücadele eden hareket yılmayacaktır” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından teşkilat mensuplarınca kendisine hediye edilen kılıcı alan Bahçeli, "Kılıçları henüz daha çekmedik ama yakında çekebiliriz." ifadesini kullandı. 


img_7210.jpg


Okunma : 1076
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın