Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
MHP KONYA İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA
MHP Konya il başkanlığı terör olaylarının artmasından dolayı bir açıklama yaptı.
Kategori : ÇUMRA
10 Ekim 2016 05:48
 
MHP KONYA İL BAŞKANLIĞINDAN AÇIKLAMA
MHP Konya il başkanlığı terör olaylarının artmasından dolayı bir açıklama yaptı.

Hakkâri’nin Şemdinli İlçesindeki Durak Jandarma Karakolu’na yönelik PKK’lı teröristlerce yapılan bombalı araç saldırısı sonucu 10 askerimiz şehit , 11 askerimiz ise yaralanmış olup Türkiye ne terör örgütlerine, ne de bunlara destek verenlere asla teslim olmayacak ve gün geldiğinde hepsinden tek tek hesap soracaktır.

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesindeki Durak karakolunun bulunduğu bölgeye terör örgütü mensubu teröristlerce 9 Ekim 2016 Pazar günü 09.45’te bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş; saldırıda ilk alınan bilgiye göre maalesef 10 kahraman askerimiz şehit olmuş, 8 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 11 kahraman askerimiz ile beraber toplam 27 kişi yaralanmış bulunmaktadır.

Türkiye terör örgütlerine asla teslim olmayacaktır. Bu saldırıların hesabı terör örgütlerinden ve bunların destekçilerinden mutlaka sorulacaktır.

Şemdinli’deki hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. TSK mensuplarına ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

MHP Konya İl Başkanı
Av. Murat ÇİÇEK


Okunma : 914
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın