Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
ÖRNEK ALINACAK İNSANLAR
MHP Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz her şeye rağmen fedekarlıklardan kaçınmayan örnek alınması gereken Ülkücüler.
Kategori : ÇUMRA
21 Ocak 2017 17:56
 
ÖRNEK ALINACAK İNSANLAR
MHP Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz her şeye rağmen fedekarlıklardan kaçınmayan örnek alınması gereken Ülkücüler.
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanı Nazif Karagöz, her şeye rağmen fedakarlıklardan kaçınmayan örnek alınması gereken Ülkücüler mutlaka dikkate alınmalıdır.

Ülkücü hareket için, zamanını, rızkını ve gerekirse canını inandığı dava uğruna feda etmekten çekinmeyen ihlaslı ve güzel yürekli insanlar sayesinde bu gün bu şekilde varlığını devam ettirmektedir.
Dün olduğu gibi bu günde Ülkücüler İnandıkları kutlu dava ve Ülkesi için olağan üstü fedakarlıklar yapıyor.
Alın teriyle rızkını kazanıp, ailesinin geçimini sağlayan ve tüm zorluklara rağmen üç hilalin boynu bükük kalmasın diye eksikleri kapatmaya çalışan bu sade ve samimi insanlara, yani gerçek Ülkücülere hayran olmamak mümkün değil.
Bu insanların samimiyetleri konusunda hiç kuşkumuz yok. Zira MHP iktidarda değil, her hangi bir menfaat umulacak halde değil, sadece bu helal ve inançla yapılan bu çalışmalar lekesiz bir samimiyetin göstergesidir. Kendisini gösterme çabası, mevki, makam beklentisi olmayan bu güzel insanların var olması ümitlerimizi de daha fazlasıyla güçlendiriyor.
Özellikle yeni neslin kendisine örnek alması gereken kimseler işte bu dürüst ve namuslu vatan sever insanlar, Ülkücülerdir.

İlçe başkanı Nazif Karagöz, ben inanıyorum ki bu davanın yiğitleri hala şehadete koşarken gözlerini kırpmıyorsa, Türk-İslam Ülkücülerinin iktidarı çok yakındır ve daimi olacaktır. Allah davasının mağlubiyeti söz konusu dahi değildir.

Okunma : 1197
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın