Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
SURİYE'Lİ GENÇ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Konya'da sokakta çıkan kavgada Suriye'li 17 yaşındaki Muhammed Selim bıçaklanarak öldürüldü.
Kategori : ÇUMRA
17 Eylül 2016 09:21
 
SURİYE'Lİ GENÇ BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Konya'da sokakta çıkan kavgada Suriye'li 17 yaşındaki Muhammed Selim bıçaklanarak öldürüldü.
Konya'da sokakta çıkan kavgada Suriye'li 17 yaşındaki Muhammed Selim El Musayı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen 2 yaşındaki Ferhat Erdinler ile olaya karışan İsmail Patlak tutuklandı.
Olay Perşembe günü saat 15.00 sıralarında kentin en işlek yeri olan Alaaddin meydanında meydana geldi. Ailesi ve akrabalarıyla gezmeye çıkan Suriyeli Muhammed, yolda yürürken karşıdan gelen gurubun içinde bulunan Ferhat Erdinler, iddiaya göre karnına tokat attı. Muhammed'te El Musa da karşılık verip Erdiner'i yumruklayınca iki gurup kavgaya tutuştu.

Kavga sırasında Erdiner bıçağını çekip Muhammed Selim El Musa'ya saldırdı. Suriyeli genç göğüs, kasık ve kolundan aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Suriyeli Muhammed Selim doktorların tüm çabalarına karşı kurtarılamadı.
Cinayeti işleyen Erdinler'in hırsızlık ve yaralamadan poliste kaydının bulunduğu belirlendi. Guruptan Erdinler ve İsmail Patlak göz altına alındı. Erdinler ve Patlak'ın ifadelerine Suriyeli Muhammed'ten çakmak istediklerini ancak onun tokat attığı ileri süren Erdinler, bende olaydan önce kasap olan arkadaşımın ceketini beğenmiştim. Fotoğraf çektirmek için giydiğim ceketin cebinde bıçak olduğunu fark ettim ve o bıçakla saldırdım dedi. 
Erdinler ve Ölen Suriyeli gence tekme tokatla saldırdığı görüntülerde yer alan İsmail Patlak, sorgularının ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.

Okunma : 1416
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın