Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

26 Nisan 2024 Cuma
Temiz siyaset yapıyoruz
Saadet Partisi İl Teşkilatı partililere teşekkür yemeği verdi. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Seçim sürecinde kimseye iftira atmadık, yalan söylemedik.
Kategori : ÇUMRA
16 Kasım 2015 12:01
 
Temiz siyaset yapıyoruz
Saadet Partisi İl Teşkilatı partililere teşekkür yemeği verdi. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Seçim sürecinde kimseye iftira atmadık, yalan söylemedik.
Saadet Partisi İl Teşkilatı partililere teşekkür yemeği verdi. Programda konuşan Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, “Seçim sürecinde kimseye iftira atmadık, yalan söylemedik. Temiz siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi
Saadet Partisi İl Teşkilatı, seçim sürecinde çalışmalarda bulunan partililere bir teşekkür yemeği verdi. Bizim Ora Düğün Bahçesi’nde gerçekleşen etkinliğe, Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Hasan Hüseyin Öz, Genel İdare Kurulu Üyesi Mustafa Özkafa, Saadet Partisi 26. Dönem Konya Milletvekili Adayları, Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.
2-5.20151116095011.jpg

Partililere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, yemek sonrası yaptığı konuşmada seçim çalışmalarında emeği geçen partilileri teşekkür ederek, “Bin 1. sıra adayı idim. Fakat 14.sıra adayımız benden daha çok çalıştı. Karargahımız, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve diğer MİLKO teşkilatlarımız büyük emeklerle çalıştılar. Ard arda gelen seçimlerde farklı ortam ve durumlarda çalıştık. 7 Haziran Seçimleri’nde Milli Görüş’ü, Saadet Partisi’ni daha çok anlattık, 1 Kasım’da ise ilçe ve beldelerde bir gövde gösterisi usulüyle çalıştık” dedi.
2-4.20151116095046.jpg

2-1.20151116094919.jpg

HİÇ HARAM İLE ANILMADIK

Hiçbir partinin giremediği il, ilçe ve mahallelere girdiklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu: “Çünkü bizim geçmişimiz temiz, alnımız açık. Adımız hiçbir zaman haram ile anılmadı. Kimse de söylemez. Stratejik olarak söylemlerimizde hata yapmış olabiliriz fakat Müslümanca bakış açısını bırakmadık. Seçim sürecinde kimseye iftira atmadık, yalan söylemedik. Temiz siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Erbakan hocamızın defalarca söylediği 3 çiviyi şiar edindik. Bunlardan birincisi, ‘İslamsız saadet olmaz’.İslam insanların dünya ahret saadetini sağlar. Bugün dünyada yaşanan sorunlar İslam’ın hakim olmamasından kaynaklanıyor. İkinci çivi,  ‘Cihatsız İslam olmaz’. Cihat İslam’ın yeryüzüne hakim kılınmasıdır. Bugün anlaşıldığı gibi değil, iyiliğin, güzelliğin, faydalının ve adaletin sadece Müslamanlar’a değil, tüm insanlığa hakim olması için çalışmaktır cihat. Üçüncü çivi ise; ‘Şuursuz cihat olmaz’. Biz bu anlayışla çalışıyoruz. İslam yeryüzüne hakim olacak, bugün yarın, elbet olacak.”


2-2.20151116094938.jpg


ÖNEMLİ OLAN ZİHİNSEL DURUŞTUR

Saadet Partisi il Başkanı Hasan Hüseyin Uyar da yaptığı konuşmada, “Seçimlerde bizlere maddi ve manevi destek veren ağabeylerimize teşekkür ediyorum. Seçim sonuçları inşallah hayırlı olur” dedi. “Tarihin önemli bir dönüm noktasındayız” diyen Uyar, konuşmasına şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde Fransa’da yaşanan ve daha önce yaşanan olaylar yorumladığınız zaman Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini görürsünüz. Rahmetli Erbakan Hocamız kominizm ve faşizmi tarif ederken; ‘Birisi timsahın üt çenesi diğeri de alt çenesi, ikisi birbirine çarpışır gibi görürsünüz ama midede Siyonizm’i besler’ demiştir. Şu anda dünyada var olan iki Siyonist gücün çarpışma yapmaktadır. Bunlarla İsrail’in etrafının açılması, ülkemiz ve pek çok ülkenin yeni bir model ve dizayna itilmesi amaçlanıyor. Bu topraklarda yaşayan insanlar olaylara feraset. izan ve şuurla bakmalıdır. Hem çalışmalı, hem de gayret ederek istikamet üzere olan teşkilatlarla bir arada olmalıdır. Onun bunun söylediği çok önemli değildir. önemli olan teşkilatların ne yaptığıdır, insanları zihinlerinde kaymaların olup olmadığıdır. Önemli olan zihinsel duruştur. Vücutlarımız bir yerde dururken zihinlerimiz başka bir yerlerle sevişmesin. Cenab-ı Hakka bizleri imtihana çekerken başarılı olup olmayacağımızı sormayacak. Cihat usulleri içerisinde cihat edip etmediğimizi, elimizden gelen bütün gayreti sarf edip sarf etmediğimiz sorulacak. Biz şunu da diyemeyiz; ‘Biz bütün gayreti sarf ettik ama toplum başka taraflara çekiliyor.’




Kaynak:Merhaba haber

Okunma : 1222
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın