Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
ÜLKÜCÜ İRADE İNANÇLA DİMDİK AYAKTADIR
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra ilçe başkanı Nazif Karagöz, Ülkücü İrade, İnançla dimdik ayaktadır dedi.
Kategori : ÇUMRA
22 Şubat 2017 17:36
 
ÜLKÜCÜ İRADE İNANÇLA DİMDİK AYAKTADIR
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra ilçe başkanı Nazif Karagöz, Ülkücü İrade, İnançla dimdik ayaktadır dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe başkanı Nazif Karagöz yaptığı yazılı açıklamada Ülkücü İrade, İnançla dimdik ayaktadır dedi.
İlçe başkanı Nazif Karagöz, MHP eski genel başkanı merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'in hayatı boyunca Yüce Türk Milletinin birliği, bütünlüğü ve yükselişi ülküsünü benimsemiş "Rehber Kur'an, hedef turan" yolunda her çileyi göze almış, hayatı boyunca bu yüksek idealler uğrunda bir çok haksızlıklara göğüs germiş, mücadele etmiştir. Emin adımlarla dimdik ayakta yürüyerek Kanımız aksa da zafer İslamın dır düşüncesiyle, Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlak ve faziletini bütünleştirerek bütün Dünya Türklüğünün gönlünde, kalbinde taht kurmuştur. Merhum Alparslan Türkeş'ten sonra MHP genel başkanı Devlet Bahçeli'de aynı çizgi ve ruhla hareket etmiş ve etmektedir.

Ülkücü iradenin ayakta olduğunun altını çizen ilçe başkanı Karagöz, 48 yıl önce kurulduğu günden bu güne Ülkücü hareket fikrinde, mücadelesinde sapma olmamıştır. Düne ne demişse bu günde aynısını söylemektedir. Önce Ülkem, sonra partim diyen bir hareket mensupları olarak ne kadar Allah'a şükretsek azdır. Bazı televizyon ve gazetelerin Ülkücüler bir kaç grup oldu algısıyla MHP'yi ve Ülkücüleri Pasifize etmeye çalıştıklarını belirten Karagöz, Ülkücüler MHP ve Liderinin yanındadır ve dimdik ayaktadır dedi.

Okunma : 836
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın