Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
Ülke bıçak sırtında
Ülkenin bıçak sırtında olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, AB'nin Müslüman ülkeleri bombaladığını, Türkiye'nin ise Batı'nın yanında yer aldığını söyledi.
Kategori : ÇUMRA
23 Mayıs 2016 10:36
 
Ülke bıçak sırtında
Ülkenin bıçak sırtında olduğunu belirten Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, AB'nin Müslüman ülkeleri bombaladığını, Türkiye'nin ise Batı'nın yanında yer aldığını söyledi.
Saadet Partisi Konya İl Teşkilatı'nın Mayıs ayı divam toplantısı parti binasında gerçekleşti. Divan toplantısına İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar ve başkan yardımcılarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam, gündemdeki konular hakkında değerlendirmelerde bulundu. Hükümetin Batı'ya yakın durmasını eleştiren ve konuşmasına, "Yeryüzünde hak ve adalet hakim olsun diye fetihler gerçekleştiren bizim ecdadımız değil mi? Fethettiği yerlerde yaşayan insanların dinine, milliyetine, tabiyetine bakmadan gittiği yerlere hak ve adalet merkezli bir sistem kurarak, onların huzuru, refahı ve güvenliği için çalışan bizim atalarımız değil mi? Hilafeti eline alıp İslam Birliğini tesis eden dünyanın herhangi bir yerinde bir Müslümana zarar gelmesini engelleyen biz değil miyiz" sorularını sorarak başlayan Saydam, "Ne gariptir ki bütün bunlara rağmen lafa gelince İslamı dilinden hiç düşürmeyen bir yönetim; binlerce yıldır İslam’ı ortadan kaldırmak isteyen, bunun için haçlı seferleri düzenleyen, dünyayı kan ve gözyaşına boğan, kendi emelleri uğruna kendi vatandaşlarına ve dindaşlarına bile acımayan siyonizmin güdümündeki Avrupa Birliği (AB) ve ABD'nin yörüngesinden ayrılamamaktadır" diye konuştu.
3-2.20160523095645.jpg

AB MÜSLÜMANLARI BOMBALIYOR

Avrupa'nın Müslüman ülkelerini bombaladığını, insanları evinden ve ülkesinden ettiğini, insanları denizlerde ölüme terk ettiğini, mültecileri aşağıladığına dikkat çeken Saydam, "Avrupa Birliği sevdası, ABD müttefikliği ne amaçla yapılırsa yapılsın hangi amaca hizmet ederse etsin yanlıştır. Ve bugün Türkiye bu yanlışın faturasını ağır bir şekilde ödemektedir. Tabi bu dünyadaki karşılığıdır, bunun sorumluları bunun bedelini ahirette ayrıca ödeyeceklerdir. Türkiye son 100 yıldır uyguladığı politikalarla, batı gibi düşünür, batı gibi hareket eder hale gelmiştir. Geçmişte batı kafalı birçok hükümet Avrupa gibi olmak için bir kısım düzenlemeler yapmışsa da biraz mesafe almışlar ama gereken seviyeye getirememişlerdir. Ancak son 15 yılda AKP hükümeti döneminde özellikle bu işin daha iyi ilerleyebilmesi için cumhuriyetin hiçbir döneminde kurulmayan Avrupa Birliği bakanlığı kurulmuş, 90 yıldır diğer hükümetlerin yapamadıklarını AKP son 10 yılda fazlasıyla başarmıştır" şeklinde konuştu.


FİRMALAR İFLASIN EŞİĞİNDE

Memlekette yapılan hizmetlerin mevcut idarenin kar hanesine yazıldığını, hezimetlerin de zarar hanesine yazılması gerektiğini belirten Saydam, "Bugüne kadar yapılmış olan özgürlüklerle alakalı bir takım düzenlemeler, sağlıkla alakalı bir takım düzenlemeler, yol ve köprü, sosyal alanlar vesaire nasıl ki idarenin kar hanesine yazılıyor. Ama bugün Türkiye’nin Amerika ve İsrail'den başka dostu kalmadı. Vatandaş boğazına kadar borca batmış durumda. Bugün hastanelerin psikiyatri servisleri 3 ay sonrasına randevu veriyor, uyuşturucu 11 yaşa kadar inmiş, memleketin her köşesinde AMATEM'ler açılmış ve ancak 6 ay sonrasına gün veriyor. ahlaksızlık artmış durumda. Eğitim çöktü. Ülkenin her köşesinde bombalar patlıyor. Vatan toprağına füzeler düşüyor. Koca koca firmalar iflas eşiğinde. Bu olaylar da idarenin zarar hanesine yazılmalıdır" sözlerini kullandı. 

ÜLKE BİR KİŞİYE MAHKUM EDİLDİ

"Ülke bıçak sırtında iken şu an milletimizin çektiği birçok sıkıntının çözümü varken ve kısa sürede çözülebilecekken, memleketin tek bir partiye tek bir kişiye mahkûm edilmesine bir anlam verememekteyiz" diyen Saydam, sözlerini şöyle bitirdi: "Milli Görüşçüler olarak geçmişte çok kısa zamanda çok kısıtlı imkânlarla bu memleketin birçok yarasına merhem olmuşken, özellikle toplum mühendisleri ve bunun medyadaki ayakları tarafından Saadet Partisi'nin gözden kaçırılması toplum gündeminden uzak tutulması ülkemizin boşa geçen yıllarıdır. Biz ki geçmişte Kıbrıs’ı fetheden, ağır sanayi hamlesini gerçekleştiren, terörü bitiren, belediyeciliğin nasıl yapılacağını öğreten, milletini ve devletini borca sokmadan faiz belasına sokmadan cumhuriyet tarihinde ilk ve tek denk bütçeyi gerçekleştiren biziz. İşçinin, memurun, emeklinin hakkını veren, milletin aslı biziz. Mazimiz tertemiz, geçmişimiz şan ve şerefle dolu." Toplantı basına kapalı olarak devam etti.


3-1.20160523095632.jpg


Kaynak:Merhaba

Okunma : 1053
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın