Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
VEFA, FERASET VE DARBE
Yıl 2006. Fethullah Gülen'in yıldızının parladığı, yurt içi ve yurt dısında okullar açtığı, şirketler kurduğu, kamu kurum ve kuruluşlarına cemaat mensuplarını yerleştirdiği, Halk tarafından sevildiği
Kategori : ÇUMRA
22 Temmuz 2016 16:13
 
VEFA, FERASET VE DARBE
Yıl 2006. Fethullah Gülen'in yıldızının parladığı, yurt içi ve yurt dısında okullar açtığı, şirketler kurduğu, kamu kurum ve kuruluşlarına cemaat mensuplarını yerleştirdiği, Halk tarafından sevildiği
VEFA, FERASET VE DARBE
Yıl 2006. Fethullah Gülen'in yıldızının parladığı, yurt içi ve yurt dısında okullar açtığı, şirketler kurduğu, kamu kurum ve kuruluşlarına cemaat mensuplarını yerleştirdiği, Halk tarafından sevildiği gibi Belediye Başkanları, Valiler, Bakanlar, Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı nezdinde de taltif, takdir, saygı ve hürmete layık görüldüğü bir dönemdi. Öyle ki bu kişinin ünü ülke sınırlarına taşmış, Papalık makamınca da kardeşliği ilan edilmişti.
İşte bu yıllara ilişkin bir hatıramı anlatacağım.
Gaziantep'imizin yetiştirdiği, Feraset sahibi, mümtaz ve muhterem insan MEHMET EMRULLAH ağabeyimiz, F.Gülen'i ve Gülen cemaatini ciddi bir tehlike görerek 2006 yılında hazırlattığı broşürü kitapçık haline getirmiş ve bu kitapçığında;
VATİKAN'IN VE SİYASİ UZANTISI AVRUPA BİRLİĞİ'NİN PLAN, PROĞRAM VE HEDEFLERİNİN 1. MADDESİ OLAN ÜLKEMİZİ BÖLME VE MİLLETİMİZİ HRİSTİYANLAŞTIRMA FAALİYETLERİNE İÇİMİZDEN DE İŞTİRAK EDEN GAFİL,İDEOLOJİK VE SİYASİ KADROLARIN ÇALIŞMALARI, (GÜLEN CEMAATİ) TARİHİMİZDEKİ EN TEHLİKELİ İMAN DEJENERASYONUNU GERÇEKLEŞTİREREK ÜLKEMİZİ BÖLÜNMENİN EŞİGİNE GETİRMİŞTİR.
O HALDE BU HAYATİ GERÇEKLERİ; VATANDAŞLARIMIZA, EVLATLARIMIZA, MİLLETİMİZİN ÜMİDİ GENÇLERİMİZE ANLATMAK; BU KONUDA KALPLERİMİZDE YÜCE BİR İNKILABI GERÇEKLEŞTİRMEK VE GEREKLİ TEDBİRLERİ ALMAK BİRBİRİMİZE YAPACAĞIMIZ EN ÖNEMLİ VASİYET'TİR ifadeleri yer almıştır.
EMRULLAH Agabeyimiz şu an hak dünyadadır. Allah Cennetinde, çok sevdiği Resulullaha komşu eylesin.
2006 yılında bu Kitapçığın dağıtılması sırasında, aramızda geçen bir diyaloğa değinmek istiyorum. Ben bu kitapçığın dağıtılmasını uygun görmedim ve "Emrullah Ağabeyim, halkın ve devlet ricalinin bu kadar ilgisinde olan bu cemaat hakkında böyle bir faaliyette bulunursak, birçok kesimin tepkisini alırız" dedim. 
Emrullah Ağabeyimiz ise "KARDEŞİM, BEN BU İHANETİ ANLATMADIĞIM TAKDİRDE ALLAH'IN TEPKİSİNDEN KORKARIM" demiştir ve kitapçıklar dağıtılmıştır.
10 yıl önce yaşanan bu olayı dile getirmeyi bir VEFA görüyorum. 
Emrullah Ağabeyin FERASETİNİN hepimize örnek olmasını diliyorum.
Yaşanan DARBE olayı da onu ne kadar haklı çıkardığını
PAYLAŞMAK İSTEDİM.
Nur içinde yat, Allah'ın Salih kulu, Peygamber aşığı, Millet dostu, Mücadele insanı Emrullah Ağabeyim.

Mehmet Emrullah. Allah rahmet eylesin.

Kaynak:Ali Balkım

Okunma : 975
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın