Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
04- 07 Ekim 2017 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde
04- 07 Ekim 2017 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde düzenlenecek olan 11. Elec Expo fuarımız ile ilgili hazırlanan güncel krokimizi.
Kategori : GÜNDEM
18 Nisan 2017 15:52
 
04- 07 Ekim 2017 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde
04- 07 Ekim 2017 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde düzenlenecek olan 11. Elec Expo fuarımız ile ilgili hazırlanan güncel krokimizi.

 Fas’ ın; elektrik ve telefon kabloları ile elektronik parçalar alanında kurulan yeni ve modern firmalarla, elektrik ve elektronik sanayisi çok önemli bir gelişme kaydetmiştir. Elektrik motorları, transformatörler, pil ve akülerin yanı sıra, buzdolabı, çamaşır makinesi, aydınlatma cihazları da sektörün üretim yelpazesinde yer almaya başlamıştır.


* Fas ayrıca dünyanın en büyük güneş enerjisi santralini Sahara çölü üzerine kurdu. 2020’ye kadar toplam enerji ihtiyacının neredeyse yarısını karşılamayı planladığı bu dev yatırımla yenilenebilir enerji sektörünün önde gelen oyuncularından biri olmayı hedefliyor.

* Hükümet yetkilileri, ticari alıcılar, acente ve distribütörler, proje sahipleri, danışmanlar, bilgi işlem uzmanları, mühendisler, müteahhitler, girişimcilerden oluşan on binlerce ziyaretçisi; Özellikle, Fas, Fildişi sahilleri, Togo, Mısır, İspanya, Çin, Portekiz, Hindistan, Fransa, Pakistan  gibi 11 farklı ülkeden gelen  alım heyetleri ile bu büyük etkinlik, tüm Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesinin sektör profesyonellerini tek çatı altında buluşturdu.

 

7.000 profesyonel ziyaretçinin ağırlandığı organizasyonda, B2B görüşme  ve Konferans ile başarıyı  taçlandırma imkanı bulduk.

 

 

Fuar Katılım Bedeline Dahil Hizmetler

Stand konstrüksiyonu, Her 12 m2 İçin 1.2 m3 Ücretsiz Navlun Hakkı,  1 Masa, 3 Sandalye, 4 Spot, 
Her standa 3 Raf, Alınlık Yazısı, Çöp Kutusu, Katalogda Firma Tanıtım Yazısı

Son Mal Teslim Tarihi

20 Ağustos 2017

Extra Navlun Ücret

600 Euro / m3

 

 http://cdn.elektrikport.com/Content/201606/elecexpo-.jpg


04- 07 Ekim 2017 tarihleri arasında Fas’ın Kazablanka kentinde  düzenlenecek olan 11. Elec Expo fuarımız ile ilgili hazırlanan güncel krokimizi ilk sizlere sunmak istedim.

Fuarımız Ekonomi Bakanlığı tarafından %50 devlet desteği kapsamındadır. Fuarımız ( FENELEC ) Fas Elektrik Federasyonu tarafından desteklenmektedir

 

Fas bölgesin de uygulanan  serbest ticaret anlaşması ile vergi verilmemektedir.Çin pazarına uygulanan %30 vergiler pazarı bizler adına cazip kılmaktadır

 

Fiyata Dahil Hizmetler ;

 

* 10 m2 1m3 nakliye ( Gidiş – Dönüş – Gümrükleme Dahil )

* Standart Stand ( Masa , Sandalye , Alınlık , Halı , Çöp Kovası , Yaka Kartı , Spot Lamba , Fuar Kataloğu )

* Ekonomi bakanlığı tarafından % 50 teşvikli fuardır .

* Ekonomi Bakanlığı , bir firmadan max.2 kişinin gidiş – dönüş ekonomik sınıf uçak biletlerinin % 50 ‘ sine destek vermektedir .

Türkiye den yerini alan firmalarımız:

 

ARDIÇ ELEK.

DEPAR SOLAR

DİNAMİK PANO

EMAYSAN PANO

STD TRANSFORM.

AVOLUX

 

KJ JENERATÖR

TEK MAK. TRANS.

SMART LED

EURO POWER

TEKPAN PANO

ÖZ DİRENÇ

BAYLED

YAVUZ PANO

LİTPA

BETA AYD.

ENERSAN KABLO

PENEPE LED

ZSM MAKİNA

 

 

 

 

 


Okunma : 1262
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın