Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
5 ASKER ŞEHİT, 9 ASKER YARALI
El Bab'da Mehmetçiğe saldırı 5 asker şehit edildi. 9 asker yaralandı.
Kategori : GÜNDEM
20 Ocak 2017 17:15
 
5 ASKER ŞEHİT, 9 ASKER YARALI
El Bab'da Mehmetçiğe saldırı 5 asker şehit edildi. 9 asker yaralandı.
Suriye'de sürdürülen Fırat kalkanı harekatında DEAŞ'lı teröristler, El Bab bölgesinde Türk askerinin bulunduğu alana bombalı araçla saldırdı. Saldırıda 5 asker şehit oldu. 9 asker de yaralandı.

Bugün saat 13.40 sıralarında terör örgütü DEAŞ'ın saldırısında uzman çavuşlar Saim Topal, Bahattin Bakır, Emre Doruk, Ramazan Taşkın ve Mete Can şehit düştü. Yaralanan 9 asker de tedavi altına alındı. Bugünkü şehitlerle birlikte Fırat Kalkanı'nda şehit olan askerlerin sayısı 54'e çıktı.

 TSK'den yapılan açıklamaya göre, 20 Ocak 2017 gündüz saat 13.40 sularında El Bab'ın Suflaniyah bölgesinde DEAŞ terör örgütü tarafından gerçekleştirilen bombalı araç saldırısı sonucunda maalesef 5 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 9 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralılar derhal hastaneye sevk edilmiş olup tedavilerine başlanılmıştır.  Saldırıda hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk silahlı kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletimize baş sağlığı ve sabır, yaralanan silah arkadaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Okunma : 1071
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın