Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
AK PARTİ HAYIRCILARI....
Referandum süreci hızla ilerliyor. Çalışmalar nasıl diye bakacak olursak, Ak Parti cephesinde Cumhurbaşkanı varını yoğunu ortaya koyarken, ona kısmen Başbakan salon toplantılarıyla eşlik ediyor.
Kategori : GÜNDEM
25 Şubat 2017 09:53
 
AK PARTİ HAYIRCILARI....
Referandum süreci hızla ilerliyor. Çalışmalar nasıl diye bakacak olursak, Ak Parti cephesinde Cumhurbaşkanı varını yoğunu ortaya koyarken, ona kısmen Başbakan salon toplantılarıyla eşlik ediyor.

Referandum süreci hızla ilerliyor. Çalışmalar nasıl diye bakacak olursak, Ak Parti cephesinde Cumhurbaşkanı varını yoğunu ortaya koyarken, ona kısmen Başbakan salon toplantılarıyla eşlik ediyor. Ak Parti vekilleri ise sadece günü kurtarmaya çalışırken, Belediye Başkanları bekliyor, neyi bekliyor onu bilemiyorum.

MHP cephesinde ise hummalı bir çalışma var. Öncelikli olarak tabanı iknaya yönelik olarak hafta sonu 7 ide istişare toplantısı yapılırken, İstanbul il muhteşem bir organizasyon yaptı ve İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, yaptığı dopdolu konuşmasıyla salonu heyacanlandırdı, Devlet Bahçeli'inin emrinde "EVET" dediklerini deklare etti. Bu hafta ve sonrasındaki hafta 70 ide daha istişare toplantıları tamamlanarak, MHP tabanı " EVET" için yollara dökülecek gibi.

Gelelim esas mevzuya, yani Ak Parti hayırcılarına. Aslında evet için çalışan bir grup bunlar, görüntüde de "EVET" propagandası yapıyorlar. Cumhurbaşkanı aşığı(!) gibi gösteriyorlar kendilerini. Lakin kazın ayağı hiçte öyle değil.

Mesela geçenler de Beyaz Tv ekranlarında zatın birini izledim. Adam müthiş Evetci, hemde öylesine Evetci ki anlattıklarını bir hatırlayalaım ;" Allah, Adem Peygamberi yarattığın da Melekleri topladı ve dedi ki; Ey ! Melekler, ben bu Ademi dünyaya yolluyorum, beni anlatsın, dinimi yaşasın diye. Sizlerden de buna itaat etmenizi istiyorum dediğin de bütün Melekler "EVET" dedi. Bir tek Şeytan " HAYIR" diyerek itiraz etti. Şimdi Cumhurbaşkanımız bizden bir şey istiyor, biz o "EVET" diyen Meleklerden mi olacağız? Yoksa " HAYIR" diyen Şeytan mı olacağız?" Diyor. Şimdi soruyorum, bu adam Evete mi çalışıyor? Allah'ı referanduma alet ederek, bu tip söylemler sadece hayıra hizmet eder.

Bir tanesi çıkıyor, " Atatürk Selanik göçmeniydi, nereden TÜRK oluyor" diyerek beyin travması yaşıyor. Bir diğeri " Evet çıkmazsa iç savaş olur" derken, siz bunların hakikaten " EVET" için çalıştıklarını mı düşünüyorsunuz?

Milletvekilleri sokağa çıkmıyor, Belediye Başkanları kendi koltuk hesabını yapıyor. Cumhurbaşkanı memleket memleket gezerek miting ve toplantılar düzenliyor. Şimdi bu yerel siyasetçiler "EVET" İÇİN ÇALIŞMIŞ MI OLUYOR?

Fetö, pkk, KOMÜNİSTLER, YABANCI GÜÇLER "hayır" için çalışıyor demek ne kadar doğruysa. Hayır verenler hain demek o kadar yanlış olmasına rağmen, hala hayır diyenlere "hain" diyenler, asla " EVET" için çalışıyor denilemez.

Eveti anlatmak için Tv ekranlarına çıkanları iyi tespit etmek, Ak Parti için en önemli önceliktir bunu dikkate almaları lazım. Ekrana çıkanlar EVET anlatma yerine, 3. Dünya savaşına çıkmış gibiler. Her k hayır diyeni düşman bellemiş, salya sümük saldırıyorlar. Ak Parti de daha nazik, kibar ve daha donanımlı çok insan var onları ekran yüzü yapmaları lazım.

Kısacası Ak parti yetkilileri ve Sayın Cumhurbaşkanına hatırlatmamdır, bazı "EVET" diyenler, aslın da " HAYIR" hizmet ediyorlar benden söylemesi.


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 910
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 847 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın