Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
DONACAĞIZ
BALKANLAR'dan gelen soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren tüm yurdu etkisi altına aldı.
Kategori : GÜNDEM
29 Kasım 2016 07:49
 
DONACAĞIZ
BALKANLAR'dan gelen soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren tüm yurdu etkisi altına aldı.

BALKANLAR'dan gelen soğuk ve yağışlı hava bugünden itibaren tüm yurdu etkisi altına aldı.  Yarın yurdun kuzey batısından başlayarak tüm Türkiye'de sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Çarşamba günü ise birçok ilde kar yağışı görülecek.

 Karakış yüzünü gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine  göre; yarın  yurdun kuzey batısından başlayarak tüm Türkiye'de sıcaklıklar 10 derece birden düşecek. Çarşamba ise birçok ilde kar yağışı görülecek.

 Soğuk hava dalgasının,  bugün  Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da kar yağışına neden olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının  yarın ise Trakya'dan Anadolu'ya geçmesi bekleniyor.

Yarın kuzeybatı kesimlerdeki yağışların zamanla karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın Marmara, ve Kuzey Ege'de kuzey, iç ve güney kesimlerde güney yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor.

Çarşamba ve perşembe günleri ise kuzeybatı, iç ve doğu kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışlarının görüleceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli sağanak yağışlar ve kuvvetli rüzgarın; hafta ortasından itibaren ise karla karışık yağmur ve kar şeklindeki yağışlar ile hissedilir derecede sıcaklık 


Okunma : 1113
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın