Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
KENDİ SÖZLERİNİ KENDİSİ YALANLADI
Başbakan Davutoğlu, bindirilmiş kıtalara masal anlatırken, yine ibret veren itiraflarda bulundu.
Kategori : GÜNDEM
28 Ağustos 2015 17:00
 
KENDİ SÖZLERİNİ KENDİSİ YALANLADI
Başbakan Davutoğlu, bindirilmiş kıtalara masal anlatırken, yine ibret veren itiraflarda bulundu.

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, AKP il başkanlarının "Aman sayın başbakanım koalisyon yapmayalım, seçime gidelim" dediklerini söyleyerek, neden seçim dayattıklarını itiraf etti. Diğer taraftan da MHP'ye saldırarak kendi sözlerini yine kendisi yalanladı. Davutoğlu, bununla da yetinmedi, yolsuzluğun, kayırmanın ve ihanetin belgeli adresi olarak tarihe geçen AKP'yi, sütten çıkmış akkaşık ilan ederek milletle dalga geçti.

AKP'yi yönetenlerin evlerinden paralar fışkırırken, AKP'li olmayana neredeyse hayat hakkı dahi tanınmazken Davutoğlu'nun "Hayat standardını siyasete girerek değiştirmiş olanlar bizde yoktur. Eşini, dostunu, akrabasını oralara dolduranların bizim aramızda yeri olmadı olmayacak. Sahip olduğu kamu görevinin üzerinden herhangi bir şekilde rant elde edenlere bu kapı kapalı oldu" sözleri, dinleyen herkesi şaşkına çevirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Davutoğlu, AKP il başkanlarının "Aman sayın başbakanım koalisyon yapmayalım, seçime gidelim" dediklerini söyleyerek, neden seçim dayattıklarını itiraf etti. Diğer taraftan da MHP'ye saldırarak kendi sözlerini yine kendisi yalanladı. Davutoğlu bununla da yetinmedi, yolsuzluğun, kayırmanın ve ihanetin belgeli adresi olarak tarihe geçen AKP'yi, sütten çıkmış akkaşık ilan ederek milletle dalga geçti.

AKP'yi yönetenlerin evlerinden paralar fışkırırken, AKP'li olmayana neredeyse hayat hakkı dahi tanınmazken Davutoğlu'nun "Hayat standardını siyasete girerek değiştirmiş olanlar bizde yoktur. Eşini, dostunu, akrabasını oralara dolduranların bizim aramızda yeri olmadı olmayacak. Sahip olduğu kamu görevinin üzerinden herhangi bir şekilde rant elde edenlere bu kapı kapalı oldu." Sözleri, dinleyen herkesi şaşkına çevirdi.

TRAJİKOMİK İTİRAFLAR

Partisinin Ankara'daki Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuşan Davutoğlu'nun seçimle ilgili MHP'ye yaptığı saldırıları, yine kendi sözleriyle şu şekilde yalanladı: "Ramazan bayramında hepiniz şunu söylediniz, 'Aman sayın başbakanım koalisyon yapmayalım, seçime gidelim. Biz hazırız.'E meydan burada, erler de yiğitler de burada. Madem o kadar yürekten istediniz, biz de hükümet kurmaya çalıştık ama rabbimiz ve milletimiz tekrar seçim dedi." 

Bşbakan Davutoğlu partisine görülmemiş bir ihanette bulunarak, tarihe geçen Tuğrul Türkeş'e de sahip çıktı. Davutoğlu'nun yolsuzluk, rüşvet, kayırma, eş-dost-akrabaya menfaat sağlama konusunda çok maharetli olan, bakanların evlerinden para fışkıran siciline rağmen milletle dalga geçerek şu değerlendirmelerde bulundu:

Kurucu ilkelerinize geri dönün dedi bizim halkımız. O değerleri yaşatmak hepimizin görevidir. Halka kibirle bakan hiç kimse bu kadro içinde yer alamaz. Bizim kurucu değerlerimizde lüks şatafat yoktur. Hayat standartını siyasete girerek değiştirmiş olanlar bizde yoktur. Tek bir hırka ile dolaşmaya niyet edenlerin bu davada yeri vardır. Eşini, dostunu, akrabasını oralara dolduranların bizim aramızda yeri olmadı olmayacak. Sahip olduğu kamu görevinin üzerinden herhangi bir şekilde rant elde edenlere bu kapı kapalı oldu.

 


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 1466
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın