Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Nisan 2024 Cuma
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Çankaya'da.
Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşme başladı.
Kategori : GÜNDEM
22 Ağustos 2016 08:28
 
Kılıçdaroğlu ve Bahçeli Çankaya'da.
Çankaya Köşkü'nde Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşme başladı.

Çankaya'da kritik liderler zirvesi başladı. Başbakan Binali Yıldırım, CPH Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki görüşme saat 10:00 sıralarında başladı. Liderlerin son terör olayları başta olmak üzere mini anayasa konusunu da konuşacağı belirtiliyor.

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen olağanüstü hal çerçevesinde gerçekleştirilen düzenlemeler, yaşanan son terör eylemleri, terörle mücadelede gelinen aşama ve mini anayasa paketi çalışmalarını değerlendirmek üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bugün Çankaya Köşkü’nde biraraya gedi.

"BİRLİKTE HAREKET ETME"

Bugün saat 10.00’da Çankaya Köşkü’nde başlayan zirvede; 15 Temmuz darbe girişiminin ardından iktidar ile muhalefet arasında başlayan “birlikte hareket etme” adımlarını pekiştirecek. Yıldırım, 19 Temmuz’da iki muhalefet lideriyle ayrı ayrı Çankaya Köşkü’nde görüşmüştü. 25 Temmuz’da Cumhurbaşkanlığı’nda Erdoğan’ın daveti ile liderler biraraya gelmişti.

Yıldırım, 1 Ağustos’ta da Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi’nde ve Bahçeli ile TBMM’de biraraya gelmişti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde 7 Ağustos’ta İstanbul Yenikapı’da düzenlenen mitingin ardından üç lider, bugün yapılacak istişare toplantısında ilk kez biraraya gelecek.

TERÖRÜ KONUŞACAKLAR

Liderler, bugün gerçekleşecek istişare toplantısında, 15 Temmuz darbe girişimi, son terör eylemleri, Anayasa paketi gibi konuları ele alacak. Yıldırım’ın liderlerle, 15 Temmuz darbe girişimi ardından gelinen noktaya dair detaylı bilgileri paylaşması bekleniyor. Yıldırım, hazırlığı yapılan KHK’lara dair da bilgi paylaşımında bulunacak ve görüşlerini alacak.



Kaynak:Yeniçağ

Okunma : 948
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın