Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
"MHP'DE İSTİFA" OYUNUNU BOZUYORUZ
Ortadoğu Gazetesi MHP'ye karşı yalan istifa haberiyle yapılmak istenen operasyonun perde arkasını belgeleriyle kamuoyu ile paylaşıyor.
Kategori : GÜNDEM
21 Eylül 2017 12:30
 
Ortadoğu Gazetesi MHP'ye karşı yalan istifa haberiyle yapılmak istenen operasyonun perde arkasını belgeleriyle kamuoyu ile paylaşıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi'ne yönelik istifa haberlerini ve bu haberleri manipülasyon aracı haline getiren yayın organlarının ipliğini pazara çıkarıyoruz.

Halk Tv, Ulusal Kanal, Yurt Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Aydınlık Gazetesi, Evrensel Gazetesi, Birgün Gazetesi, Yeniçağ Gazetesi, Sol Haber Portalı, Fox Tv, Oda Tv ve türevleri olan medya kuruluşlarının "MHP'de İstifa depremi" haberleriyle oluşturmaya çalıştıkları "MHP eriyor" algısını bir bir çürüteceğiz.

MHP'den istifa eden kişilerin illerini, ilçelerini ve isimlerini tek tek yayınlayacak, aynı zamanda da MHP'ye üyelik başvurularını belgeli bir şekilde kamuoyu ile paylaşacağız. 

MHP karşıtlığında birleşen ve bire bin katarak istifa haberi yapan medya organlarının da yüreği yetiyorsa istifa sayısını açıklarken isim isim kamuoyu ile paylaşmaya davet ediyoruz. "MHP'de 300-500-1000 istifa var" manşetleriyle gündem oluşturmaya çalışan medya kuruluşlarına habercilik etiği açısından bu istifaları belgeli ve isim isim yayınlamaya davet ediyoruz. 

Aksi takdirde MHP düşmanlığında birleşen malum yayın organları basın tarihine yalan habercilik ve güdümlü medya organı olarak geçmiş olacaklardır.

Ortadoğu Gazetesi olarak MHP'ye karşı yalan istifa haberiyle yapılmak istenen operasyonun perde arkasını belgeleriyle kamuoyu ile paylaşacağız. Aynı zamanda MHP'ye yönelik Türkiye genelinde artan ilginin üyelik başvurularına yansıyan kısmını da gazetemizden duyuracağız. 5 üyenin istifasına karşın 50 üyenin katılımını görmezden gelen medya organlarına da haberciliğin nasıl yapıldığını gerekirse he-ce-le-ye he-ce-le-ye öğreteceğiz.


Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 869
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın