Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
TARİHİ GÜN
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gerçekleştirdiği hizmetlerin toplu açılışını yapacak ve yeni tesislerin temellerini atacak.
Kategori : GÜNDEM
05 Ocak 2018 07:54
 
TARİHİ GÜN
MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana Büyük Şehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün gerçekleştirdiği hizmetlerin toplu açılışını yapacak ve yeni tesislerin temellerini atacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2018 mesaisine Adana'dan başladı. Bahçeli, yeni yılın ilk ziyaretinde Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü törenlerine katılacak ve Büyükşehir Belediyesi'nin 1071 hizmetinin açılış ve temel atmalarını gerçekleştirecek. Adana'da halka da hitap edecek olan MHP Lideri Bahçeli'nin, gündeme dair önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

KİMSENİN HAYAL EDEMEYECEĞİ İŞLER YAPTIK

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, hizmetlerinin 3089 olduğunu ancak 1071'in Türk Milleti açısından tarihi önem taşıdığı için seçildiğini belirterek, "Zor şartlarda kimsenin hayal edemeyeceği işler yaptık. Bugün burada Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey ile birlikte yaptığımız hizmetlerin çoğunun açılışını, bir kısmının da temelini atacağız" dedi. Toplu açılış töreni saat 14.30'da Galeria Festival alanında başlayacak.

"MHP'NİN ŞAHLANIŞINA VESİLE OLACAKTIR"

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi'ne dair bazı çevrelerin tükenme senaryoları yazdıklarını vurgulayan Başkan Sözlü, "Bu senaryoları çizenler bugün görsünler Adana'nın hemşehrimiz, liderimiz sayın Bahçeli'yi nasıl bağrına bastığını. Halep oradaysa arşın burada. İnanıyor ve güveniyorum ki, 1071 hizmetin açılış ve temel atma programı MHP'nin şahlanışına vesile olacaktır" diye ifade etti.

AVCI: ÇİFTE BAYRAM

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm vatandaşların 5 Ocak Kurtuluş Günü'nü kutlarken, aynı günde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılacağı 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma töreniyle iki mutluluğu bir arada yaşadıklarını söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2018 mesaisine Adana'dan başladı. Bahçeli, yeni yılın ilk ziyaretini, Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümü olan bugün (5 Ocak'ta) Büyükşehir Belediyesi'nin 1071 hizmetinin açılış ve temel atma törenine katılacak. Halka da hitap edecek olan MHP Lideri Bahçeli, gündeme dair önemli açıklamalar yapacak.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Adana'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve aralarında ASKİ Atatürk Spor Salonu, Denizli Alt Geçidi, D-400 Karayolu Üst Kapama Projesi, Feke Asfalt Şantiyesi, Saimbeyli Mezbahası, Arif Nihat Asya Bayrak Parkı, Adnan Menderes Sahil Yolu Rekreasyon Projesi, ASKİ Atık Su Arıtma Tesisi ile 15 yeni belediye koordinasyon merkezi ve 15 gençlik merkezinin de bulunduğu 1071 hizmetin açılış ve temel atma törenine katılacak.

Bahçeli, adını taşıyan ve yapımı devam eden, bittiğinde de Türkiye'nin en uzun köprülerinden biri olacak "Devlet Bahçeli Köprüsü"nde incelemelerde bulunacak.

 "CUMHURİYETİ TEMELLENDİREN ŞEHİR"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşrifleriyle bugün gerçekleştirilecek olan Adana Büyükşehir Belediyesi Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni hakkında bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Bugün Adana'nın kurtuluş bayramının kutlandığı gün, milli mücadelemiz açısından önemli bir gün. Adana göstermiş olduğu varlıkla bağımsızlık mücadelesinde Atatürk'ün arkasında duran, cumhuriyeti temellendiren şehir. Büyük kahramanlıkların destanını yazan bir şehir" diyerek 5 Ocak'ın tarihi önemine değindi.

"KİMSENİN HAYAL EDEMEYECEĞİ İŞLER YAPTIK"

Şehirlerin yaşayan organizmalar olduğunu, üç buçuk yıllık görev sürelerinde birçok hizmete imza attıklarını, Adana Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin 3089 olduğunu ancak 1071'in Türk Milleti açısından tarihi önem arz ettiği için seçildiğini aktaran Başkan Hüseyin Sözlü, "Zor şartlarda kimsenin hayal edemeyeceği işler yaptık. Bugün burada Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli bey ile birlikte yaptığımız hizmetlerin çoğunun açılışını, bir kısmının da temelini atacağız.

Bizim belediyecilik anlayışımız ciddiyettir, abartısız sunuştur. Bugünkü program bizim için  sadece bir açılış değildir. Ülkemiz zor süreçten geçiyor, milli beka problemimiz var. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin varlığının, milli bekasının teminatı ise bugünkü program da; sayın genel başkanımızın kendi memleketinde, bu memleketin evladı olarak ağırlandığı, bağrına bastığı programdır. Milliyetçi Hareket Partisi için önemi tartışılmazdır" dedi.

"MHP'NİN ŞAHLANIŞINA VESİLE OLACAKTIR"

Milliyetçi Hareket Partisi'ne dair bazı çevrelerin tükenme senaryoları yazdıklarını vurgulayan Başkan Hüseyin Sözlü, "Bu senaryoları çizenler bugün görsünler Adana'nın hemşehrimiz, liderimiz Devlet Bahçeli'yi nasıl bağrına bastığını. Halep oradaysa arşın burada. İnanıyorum ve güveniyorum ki, 1071 temel atma ve hizmet açılış programı Milliyetçi Hareket Partisi'nin şahlanışına vesile olacaktır" diye ifade etti.

"ADANA'NIN EN ÖZEL KURTULUŞ BAYRAMI OLACAK"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili, MYK Üyesi Muharrem Varlı, İl Başkanı Bünyamin Avcı ile birlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir'i makamında ziyaret ederek 5 Ocak Cuma günü MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek olan 1071 Hizmetin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne davet etti.

"ADANA HEMŞERİSİYLE BULUŞACAK"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ve İl Başkanı Bünyamin Avcı, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir nezdinde basın mensuplarını Adana'nın kurtuluşunun 96'ncı yıl dönümü münasebetiyle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 1071 Hizmetin Toplu Açılış ve Temel Atma Töreni'ne davet eden Başkan Hüseyin Sözlü, Adana'nın en özel kurtuluş bayramını yaşayacağını belirtti. Başkan Sözlü "Cumhuriyet'i temellendiren, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e kurtuluş ilhamı veren Adanamızın 96'ncı kurtuluş yıl dönümüne özel gerçekleştireceğimiz 1071 hizmetimizin toplu açılış ve temel atma töreninde sizler nezdinde tüm gazeteci arkadaşlarımızı, basın mensuplarını aramızda görmek isteriz" dedi. 

"MEMNUNİYET DUYARIZ"

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin teşrif edeceği 1071 hizmetin toplu açılış ve temel atma töreninde bulunmaktan memnuniyet duyacaklarını, bu açılış ve temel atma programının Adana için çok önemli olduğunu vurguladı. 

"ÜCRETSİZ ULAŞIM SAĞLANACAK"

Ziyaret sonunda Başkan Sözlü, 5 Ocak günü Adana Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını ifade etti.

"MİLLİYETÇİ BELEDİYE, MİLLİYETÇİ ADANA, MİLLİYETÇİ TÜRKİYE"

5 Ocak programının koordinasyonunu sağlayan Başkan Danışmanı, MHP Eski Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verirken, açılışı yapılıp, temeli atılacak 1071 hizmetin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün Adana'ya dair hayallerinin hayata geçişi olduğunun unutulmaması gerektiğini ifade etti. Ahmet Erdoğan "Adanalılar, bugün Çukurova'nın evladı, yiğidi, Genel Başkanımızı bağrına basarak tüm Türkiye'ye gösterecektir" dedi.


Okunma : 999
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 828 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 131 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın