Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Nisan 2024 Perşembe
Yatırımlara hayran kaldı
Uganda Kampala Belediye Başkanı Ronald Nusubuga Balim Wezo ve eşi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti.
Kategori : GÜNDEM
14 Kasım 2017 14:55
 
Yatırımlara hayran kaldı
Uganda Kampala Belediye Başkanı Ronald Nusubuga Balim Wezo ve eşi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret etti.
Uganda'nın Nakawa şehrindeki çöp ve şehirleşme problemini gidermek için Adana Büyükşehir Belediyesi çalışma ve yatırımlarını yerinde incelemek için kente gelen heyet, Devlet Bahçeli Köprüsü ve Katı Atık Bertaraf Tesisleri'nde kullanılan son teknolojiye hayran kaldı   ''BAŞKAN SÖZLÜ ROL MODELİMİZ'' Uganda Kampala Belediye Başkanı'nı makamında ağırlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Afrika'dan gelen misafirleri Adana'da ağırlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu, Afrika ve Türkiye arasında geliştirilecek olan ilişkilerde Adana'nın köprü vazifesi görmeye hazır olduğunu belirtti.   Uganda Nakawa Belediye Başkanı Wezo ise, Uganda'nın Nakawa şehrinde çöp sorunu ve şehirleşme problemi olduğunu, bu problemlerin giderilmesi noktasında Adana Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde incelemek için kente geldiğini ifade ederken Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü rol model olarak gördüğünü söyledi.   

NAKAWA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN BOZKURT İŞARETİ

 Ziyaretin sonunda Uganda Nakawa Belediye Başkanı Wezo, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye  yöresel kıyaflerini takdim ederken, Başkan Sözlü de Mr. Wezo'ya Türkleri düştüğü her dar boğazdan kurtaran Bozkurt heykeli ve Saimbeyli dokuma kilimi hediye etti. Nakawa Belediye Başkanı Wezo'nun heykeli aldıktan sonra objektife bozkurt işareti yaparak poz vermesi dikkatlerden kaçmadı.   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARINDAKİ SON TEKNOLOJİYE HAYRAN KALDILAR Uganda'dan gelen heyet, ziyaretin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Katı Atık Bertaraf Tesisleri, Devlet Bahçeli Köprüsü,  Asfalt üretim şantiyesinde incelemelerde bulundu. Adana Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını yerinde inceleyen Uganda heyeti, şantiyede ve kullanılan son teknolojilere hayran kaldı.
Kaynak:Ortadoğu

Okunma : 831
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın