Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'kaset' göndermesi
Kategori : GÜNDEM
25 Mayıs 2023 11:32
 
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na 'kaset' göndermesi

FETÖ kumpası ve CHP'lilerin 'kaset' ve 'para aldı' iddiaları sonrası cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Muharrem İnce, isim vermeden 7'li koalisyonun adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, FETÖ kumpası ve CHP'lilerin 'kaset' ve 'para aldı' iddiaları sonrası, 14 Mayıs seçimlerinden birkaç gün önce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi.

Yaşananlar sonrasında Kemal kılıçdaroğlu, kendisine ve partisine yöneltilen 'şantaj' tepkilerini 'Rusya yaptı' diyerek savuşturmaya çalıştı ve FETÖ'cüleri aklamaya çalıştı.

ERDOĞAN İLE GÖRÜŞÜP KILIÇDAROĞLU'NUN TELEFONLARINI AÇMADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kumpas sonrasında İnce ile görüştüğünü söylemiş, aynı dakikalarda başka bir kanalda canlı yayında olan Kılıçdaroğlu ise, "Muharrem İnce'yi aradım fakat ulaşamadım" ifadelerini kullanmıştı.

HASTA YATAĞINDAN 'KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK VERECEK' İDDİALARINI YALANLADI: SÖYLENTİLER GERÇEK DIŞIDIR
İnce, geride kalan gün de, CHP yandaşı gazeteci Şaban Sevinç tarafından ortaya atılan, "İnce, Kılıçdaroğlu'na destek açıklayacak" iddialarını yalanladı. Hastanede tedavi gördüğünü ve iddiaların gerçek dışı olduğunu ifade eden İnce, "Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır." dedi.

İNCE'DEN KILIÇDAROĞLU'NA KASET GÖNDERMESİ: BU İŞLERİN KAZANANI OLMAZ KAYBEDENİ DE BİZ DEĞİLİZ
İnce, bugün yaptığı yeni paylaşımda ise isim vermeden Yedili Masa'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

"Siyaset topluma liderlik etmek, yanlışları düzeltmek, toplumu daha iyisine yönlendirmek için yapılır/yapılmalıdır." ifadelerini kullanan İnce, "Maalesef siyaset dünyamız; FETÖ ve PKK ile örtülü işbirliği ile hazırlanan kumpaslarla, yalan, iftira ve montajlarla kirletilmiştir. Bu işlerin kazananı olmaz, kaybedeni de biz değiliz." diye konuştu.

Okunma : 217
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 847 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 144 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın