Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

04 Mayıs 2024 Cumartesi
Biz Ülkenin Bölünmez Bütünlüğü Vatan, Bayrak Derdinde, Birileri de Soğan, Patates Derdinde
Kategori : ÇUMRA
28 Nisan 2023 17:16
 
Biz Ülkenin Bölünmez Bütünlüğü Vatan, Bayrak Derdinde, Birileri de Soğan, Patates Derdinde

"MEVZU VATANSA HEPİMİZ ÖLELİM, MEVZU MAKAMSA HEPİNİZ ÖLÜN."

Bizler (Ülkücüler) Vatan, Millet, Bayrak derken, kısacası Ülkemizin bekasından bahsederken birileride soğan, patates fiyatlarından ekonomiden dem vurmaya çalışıyor. Gündemden terörü ve teröre verdikleri tavizleri kamuflaj etmek için ekonominin kötü olduğunu gündemde tutmaya çalışıyorlar.

Hayat pahalı olabilir, ekonomi biraz kötü yönetilmiş olabilir. Amma ! Ülkemizin en önemli sorunu ekonomiden evvel bölücü terör PKK'dır. 40 yıldır teröre harcanan para bugün Ülkemizin bütçesinin nerede ise 20 katıdır. Diyoruz ki varsın ekonomimiz bugün kötü olabilir, hayat pahalılığı bir müddet daha devam edebilir, zamanla bunlar alışılabilir, ama terörün verdiği zarar ve ziyanlar milyar dolarlar ve 40 bin Şehit vermemize vesile oldu. Şayet bu Avrupanın veya ABD'de terör bu şekilde zaiyat vermiş olsaydı idam da dahil olmak kaydıyla terörün kökünü kurutmak için dağlara dahil kurşun sıkmaksızın siyanürle zehirleyerek öldürürdü.

15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrasına izleyerek bakmak gerek bilge Lider Devlet bey'in Hükümete yani AKP iktidarına verdiği desteği iyi analiz etmek lazım. Yanlışlar yapılmış olabilir, analar ağlamasın, çözüm süreçleri vs. bunları unutmuş falan değiliz, terörle müzakere edilmez, mücadele edilir diyen yine biziz yani sayın Devlet Bahçeli'dir. 

Dile kolay tam 40 yıldır terörle mücadele ediyoruz. Önceki hükümetler yanlışlar yapmış olabilir, terörü kürt sorunuyla karıştırıp batınında desteğiyle güçlendirip ortadoğuda kukla bir kürt devleti kurma hayalleri ve hevesleri son 5 yılda kursaklarında kaldı. 

Terör yurt içinde hemen hemen yok denecek hale geldi, Suriye'de K. Irak'ta son nefeslerini vermek üzereler. Kandil'e Türk Bayrağını dikti askerimiz. dikkat ederseniz yok olmaya doğru giden PKK ve başlarındaki soysuzların açıklamalarından.. Neden bu iktidarın gitmesi için çaba harcadıklarını anlarsınız.

Türk milletini avanak sanan Avrupa ve ABD yine kolları sıvadı FETÖ ve PKK ile işbirliği yaparak iktidarı devirme peşine düşmüşlerdir. Daha doğrusu dün yapılan yanlışlar bugünde kürt sorunu adı altında milletin önüne sunulmaktadır. Bu necip millet bunu yutmaz, terörle iç içe olup adınada bir bahane bulup adınada kürt sorunu bahanesiyle mecliste çözüm bulmaya çalışmak bizce verdiğimiz 40 bin şehidin, binlerce dul kalan genç kız çocuklarımızın, binlerce yetim kalmış şehit çocuklarımızın vebalini, hakkını vereceğiniz 1 oy dahi olsa nasıl ödersiniz. O şehitler ki ve Gaziler sizlere hakkını helal edermi ki acaba ?

Devlet Beyin, hükümete karşılıksız olarak tek şartının terörle mücadele edilmesi koşuluyla  vermiş olduğu desteği yeni yeni anlamaya çalışanlar çoğalmış ve MHP'nin çok güçlü bir şekilde mecliste temsil edilmesi gerektiğinin farkına varır olmuşlardır. Bizzat tahmin etmediğim insanların Devlet bey'in Devlet adamlığını çok iyi bildiklerini ve MHP'ye oy vereceklerini kulaklarımla duyuyorum. Varsın O satılmış Ülkücü düşmanı araştırmacılar geçmiştede olduğu gibi yine MHP'nin baraj altında kaldığını yazsınlar 15 Mayıs sabahı onların herzaman ki gibi iki yüzlülüğünü  bizler ve necip Türk Milleti görecek ve gerekli cevabı inşallah sandıkta vercektir. 

Şu 7' li masaya bir bakarmısınız biri Diyarbakır'da serok Ahmet, ötekisi Eskişehir'de Bozkurt işareti, bir diğeri PKK'nın korkulu rüyası sihalara dokunacağız, daha ötekisine Siirt'te burası Kürdistan ne işiniz var dediğinde duymazdan gelip, masaya kumar masası derken acaba neden geri döndüğü belirsizleşirken diyorum ki vay şu güzel Ülkemin haline ve Devlet yönetmeye kalkanların haline..

EVET  Akparti ile fikir ayrılıklarımız olsa da Türk Devletinin bekası, Türk Milletinin bağımsızlığı için bu gün bu ittifak zaruri ve şart olmuştur. 

Bugün dün yapılan yanlışların ve hataların, 14 Mayıs sonrası tekerrür edilmeye çalışılması birileri ve avanesi tarafından bilerek veya bilmeyerek terörle ve marksist, komünist ne kadar bölücü parti varsa ittifak halindeler. 

Terör örgütü elebaşı Sabri OK, Akşener ile aynı yerde olduklarını itiraf etti. Ama bizim kardeş,arkadaş bildiklerimiz ne hikmetse Tayyip ve Bahçeli öfke ve kinlerinden nereye oy vereceklerinin farkında bile değiller. 

Allah 14 Mayısa kadar teröre müsamaha gösterenlere yapacakları yanlıştan dönmelerine vesile olur. İnşallah

 

 

Okunma : 266
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri