Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

29 Mart 2024 Cuma
Bu Nasıl İttifak Reis
Kategori : ÇUMRA
29 Temmuz 2022 09:04
 
Bu Nasıl İttifak Reis

Nasıl İttifak Reis,  sizin çocuklar altın, bizim çocuklar bakır mı ? Sayın Başkan ve parti yöneticileri, bu gidişat pek iyiye alamet değil.

Merhum Başkan Halit Oflaz,  (Allah mekanını cennet eylesin) çalıştığı 2 yıl gibi kısa süreçte hiç ayırım gözetmeksizin, hiç kimseyi kayırmadan, dürüst bir şekilde görevini başarıyla yapıyor, her kesimin  takdirini, beğenisini kazanıyordu. Ama ömrü vefa yetmedi ayrı mesele, keşke sizlerde devam ettirebilseydiniz.

Sizler kendinizden başkasını görmeyen, düşünmeyen kısacası fikir üretemeyen kesimlersiniz. Tamam biz Ülkücüler ülkenin bekası, milletin bağımsızlığı için geçmişte olduğu gibi şimdide mücadele eden bu cennet vatanın askerleri, neferleriyiz. Ama sizinle bir ittifak söz konusu hem genelde, hem yerel yönetimlerde, ortak tavır alınması, ortak karar verilmesi gerekirken siz ne yapıyorsunuz. Belediye de yapılan yanlış icraatlarınızın sonucu bir çok arkadaşımız emekliye ayrılmak zorunda bıraktınız. 3 yıldır bir çok kişiye iş imkanı tanınırken bizim çocuklardan 3-5 kişiyle telafi etmeye çalışıyorsunuz. Sizin çocuklar altın kaplama da, bizim çocukları bakır falan mı sandınız. Meydanı boş buldunuz veya belki de  biz zaten ittifak olmasaydı da kazanardık kompleksine girdiniz.   

Sayın arkadaşlar zaman çok çabuk geçer ve geçiyor da, birbirimize yine ihtiyaç duyacağız, Ankara'da maalesef muazzam şekilde yürüyen ittifak maalesef yerel de pek göremiyoruz. Genel başkanımızın dediği gibi 3-5 belediye, 10-15 milletvekili fazla veya eksik hesabı yapmadan ülkemizin bekası için ittifak yapıldı. 31 Mart 2018 yerel seçimlerde Konya gibi yerde ittifaka rağmen sonuca bakarmısınız, Ereğli, Beyşehir hatta nerede ise Seydişehir de direkten döndü. Buraya Çumra'yı da dahil edebiliriz, bizler genel başkana itaat ederek ittifakın yanında yer aldık. 

Sonuç olarak sizler yapılan yanlışları pek göremiyorsunuz. Şayet dikkat edilmezse sonuca hepimiz katlanmak zorunda kalacağız.

Bizimkisi sadece bir hatırlatma veya ikaz etme olsun, ama siz ne sayarsanız sayın.

Okunma : 1155
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 834 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 143 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın