Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
BUGÜN ÜLKÜCÜ OLMAYANIN.... DÜN NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK..!!
BUGÜN ÜLKÜCÜ OLMAYANIN.... DÜN NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK..!! ARAMIZDAKİ SOĞUK DUVARIN TUĞLALARINI...
Kategori : ÇUMRA
13 Temmuz 2020 19:10
 
BUGÜN ÜLKÜCÜ OLMAYANIN....  DÜN NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK..!!
BUGÜN ÜLKÜCÜ OLMAYANIN.... DÜN NE OLDUĞUNUN ÖNEMİ YOK..!! ARAMIZDAKİ SOĞUK DUVARIN TUĞLALARINI...

Hani bir türküde diyor ya “geçen gün ömürdendir” diye. Tam olarak mevzu bu aslında. Filmin sonunda kendi elini sinesine vura vura “tükendiiii naktiiii ömrüüüm dildee sermaye bir âh kaldı gülüüüüm amaaan” diye bulmak istemiyorsan uyan dön bak bir çevrene.

Hızlı treni kaçırmayı siz göze almışsanız, “gülistan” yerine dikenli kaktüs dolu “Kerbelâ çölünü” tercih etmişseniz biz ne yapabiliriz ki..!

Başbuğumuzun “sağ koluymuş..!” Hadi ordann..!! Ne çok sağ kol varmış be..!!Yakınen bilirim ki HİÇ BİR LİDERİN SAĞ KOLU OLMAZ..!! Sadece cennetmekan atamız Yavuz Sultan Selim’in Hasan Can’ı gibi dertleştiği “SIRDAŞI” olur.

Başbuğumuz BAŞBOZKURT;
AHTOPOT değil ki onlarca kolu olsun.

Kimin eli kimin cebinde belli değil. Bu FETÖ insanlarda omurga bırakmadı. Bu durum, zillet ittifakında yer alan fetö beslemelerinin panik halinde olduklarını göstermektedir!
Ne yaparsa yapsınlar korkunun ecele faydası yoktur

Gerçek düşmanlarıyla kavgaya KORKANLAR, kadim dostlarını düşman yaparlar ve ne yazık ki onlarla kavga eder duruma gelirler..!!

Bu insanlar MHP ve Lider Devlet Bahçeli’ye şifa bulmaz bir şekilde düşman oldular..!!

Bugün ülkücü olmayanın dün ne olduğunun bir önemi yok..!! Artık bazılarına aldırmıyorum..!! Çünkü “Kara mizah” gibiler..!! Aramızdaki soğuk duvarın tuğlalarını kendi elleriyle getirdiler..!!

Şirazlı SADİ der ki;
“Doğru yolda yürüyenlerin kaybolduğu görülmemiştir..!”
Allah ülkücü gönüllerden düşürmesin..!!

Her şeyden önemlisi...
Sarılmak için özlemek lazım..!!
Biz sizi özlemedik ki sarılalım.!
“Güvenmek” sevmekten çok daha önemlidir..! İNSAN GÜVENDİĞİNİ SEVER..!! Güvenin bittiği yerde, sevgi de kuş olup gider. Çünkü biliriz ki;
Asıl olan söz dili değil, hal dilidir.! Konuşmaktan çok inandığı gibi yaşamaktır.!

Cahilinden, okumuşuna kadar bu muhaliflerde bir ülkücü düşmanlığı içimize can evimize kadar nüfus etmiştir..! Utanmadan sıkılmadan hem geçmişlerinin ülkücü olduğunu söylüyorlar hemde ülkücü hareketin aleyhinde konuşmaktadırlar..!!

Meğer utanmak ne büyük şeref. Ondan mahrum olmaksa ne iğrenç bir zilletmiş. Bu durumda insanın aklına şu meşhur söz geliyor;

“Leke düşürdünüz tarihi şanımıza,
Kafir ağlar şu bizim âhvâl-i
perişanımıza..!!”

Hz. Ali’nin (r.a) dediği gibi;
“Bin kapıdan, yüzbin kaleden içeri girebilirsinizde küçücük bir kalpten, gönülden içeri giremezsiniz..!!

Dosta-düşmana karşı tavırda NET olmak gerekir..! Hem nalına hem mıhına vurmak tavrıyla çifte standart uygular iseniz, kıymetinizi ve etkinizi kaybedersiniz..!!

İstanbul’daki Zincirlikuyu ile Karacaahmet, 12 Eylül öncesi “komşu kapısı” yaptığımız Ankara’daki Karşıyaka, memleketim Adana’daki Asri ile Buruk, Konya’da tarihi Üçler ve Musalla mezarlıkları “BEN GİDERSEM BURASI BATAR.!”
diyenlerle dolu.

Küçük bir su birikintisini bile senin için geçemeyecek adamlarla, okyanusları geçmek ne mümkün. Ancak idealist insanların hesabı dünyalık değildir.

Gözlerimizin içine baka baka
hem rahmetli Başbuğumuzun
hem Bilge Lider Devlet Beyin düşmanlarının önünü açmak için elinde çanta ile sırıtarak “Anadolu seferi başladı” diye paylaşımlarda bulunan KADİM DOST değil, “köhne-eskimiş dostları”
İBRETLE izliyor ve yine ibretle seyrediyoruz REZİLLİKLERİNİ..!!

Medine’de münafıkların müslümanlara zarar vermek amacıyla Kubâ Mescidi’nin karşısına yaptırdıkları daha sonra Sevgili Peygamberimiz tarafından Hz. Ömer ve Hz. Ali’ye yıktırılan ve Kur’an-ı Kerim’de TEVBE Suresinde geçen fitne-fesat aynı DIRAR MESCİDİ’nin günümüz münafık cemaati gibisiniz efendiler.!!

Davamızın, teşkilatımızın zor günlerinde “çileye” talip olan ülküdaşlarımızı, trenden inmeyenleri, kaçmayanları, satmayanları, SİZLER VAR OLUN, sizler baştacısınız. İhanet edenler, etliye sütlüye karışmayan aynı Arapoğlu Lokantasının caddeye bakan vitrininde pişmiş kelleler gibi sırıtanlarda;
YOK HÜKMÜNDESİNİZ..!!

Biz;
Ne yoldan çıkanlardan olacağız.
Nede;
Yoldan çıkanların değirmenine su taşıyacağız.

Samimi ülküdaşlarımın evine BUĞDAY (bereket/huzur) yağsın inşallah.

Yolum...Ülkücü iradenin doğduğu, yeşerdiği, büyüdüğü, yaşandığı tek bildiğim Rahmetli Başbuğumuzun iki büyük emaneti; Üç Hilal’li MHP ve Bozkurtlu Ülkü Ocakları ÇİZGİSİDİR..!! Bu çizgiyi takip eden “Yusuf Yüzlü-Yunus sözlü” samimi ülküdaşlarıma Meram Bağlarından SELAM OLSUN


Okunma : 2317
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri