Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ "TÜRK MİLLİYETCİSİ" YETİŞTİREBİLMEK.
Çocuklarımızı ve Genlerimizi "Türk Milliyetcisi" olarak yetiştirebilmek.
Kategori : ÇUMRA
08 Haziran 2020 05:54
 
ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ
Çocuklarımızı ve Genlerimizi "Türk Milliyetcisi" olarak yetiştirebilmek.

Çevremden bir tespit olarak yazıyorum. Çocuklarını “ülkücü” yapamayanlar çoğunlukla MHP’den ayrıldılar..!!

Daha doğrusu çocukları Ulusalcı Aydınlıkçı veya romantik Mahir Çayan-Deniz Gezmiş-Ahmet Kaya sevgisi ile CHP’li olanların kendileride gittiler desek daha doğru olur..!!

Gerçek düşmanlarıyla kavgaya KORKANLAR;kadim dostlarını düşman yaparlar ve ne yazık ki onlarla kavga eder duruma gelirler..!! “Ezik” oldukları için,
“Sol mahalle’de” kendilerini ispatlamak ve şirin görünmek isterler..!! Köy Enstütilerini överler, İsmet İnönü’yü İstiklal Harbinin en önemli kahramanı, Ecevit’i Kıbrıs fatihi olarak anlatırlar(!).

Çocuklarını ülkücü yapamayanlar çiğ kişilikli, hazımsız, kompleksli kişiler, kendilerine bir makam verilince ve çevrelerinde kalabalık artınca egolarını daha da şişirerek giderek kendilerini “seçilmiş kişi” zannetmeye başladılar..!!

Bunlar 12 Eylül sonrası ANAP ve DYP’de CİRİT atanlar bu kutlu Ocak’ta yetişmeyince ve emekleri olmayınca ülkücü hareketi anlayamadılar, takılmış plak gibi aynı cümleleri tekrarlayarak ve sloganvari konuşarak eleştiri yaptıklarını zannederek, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oldular..!!

Bunlar Cumhuriyet Gazetesi okumasalar bile SÖZCÜ Gazetesinin ölüm haberlerine kadar okuyan, Ulusal tv’yi-Halk tv’yi sabah-akşam saatlerce seyretmeleri onları sevdamız Üç Hilal’den kopardılar ve ülkücü camiayaya düşman oldular..!

Bu insanlar MHP ve Lider Devlet Bahçeli’ye şifa bulmaz bir şekilde düşman oldular..! Onların çocuklarıda babaları gibi düşünmeye başladılar..!!

Bugün ülkücü olmayanın dün ne olduğunun bir önemi yok..!! Artık bazılarına aldırmıyorum..!! Çünkü “Kara mizah” gibiler..!! Aramızdaki soğuk duvarın tuğlalarını kendi elleriyle getirdiler..!!

Şirazlı SADİ der ki;
“Kutlu yolda yürüyenlerin kaybolduğu görülmemiştir..!”
Allah ülkücü gönüllerden düşürmesin.

Allah’a şükür ülkücü gençliğin geleceğinden ziyadesiyle ümitliyim..! Geçen iki yıl önce 25 Kasım’da rahmetli Başbuğumuzun doğum tarihinde “yakınen” bildiğim o meşhur Ankara ayazında gönüllü olarak Beştepe’den-
Anıt-Kabre 149 bin yavrumuzun yürümesi ve toplanması her türlü
takdirin üzerindedir..!

Onları “Ülkücü disiplini-Türk terbiyesi” ile yetiştiren anne-babalardan Allah razı olsun.. Evlerine BUĞDAY yağsın inşallah..

Aşık SEFAİ ne güzel söylemiş;

“Seçmeli zamanla karadan akı,
İyi kollamalı, gül veren bağı,
İlim irfan medeniyet yumağı,
Nice hamlar pişer,bizim Ocakta..”

Kısacası Canlar...Gözümüzün nuru çocuklarımıza ve gençlerimize Çukurova tabiri ile MUKAYYET olmak, onları Türk Devlet Geleneğine bağlı, Türk Cihan Hakimiyeti Mefkuresi düşüncesi ile Türk Milliyetçiliği fikri doğrultusunda yetiştirip, koruyup gözetmek, velhasıl sahip çıkmak gerek..!! Böylece bu mübarek Anadolu topraklarında Aziz Türk Milleti ilelebed huzurlu ve bereketli bir ortamda yaşasın inşallahh..


Ali KUZENCİK / Meram


Okunma : 1354
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri