Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
Çumra'da 8 Yıldır Kayıp Olan Genç Öldürülerek Gömüldüğü Tespit Edildiiii
Kategori : ÇUMRA
30 Mayıs 2022 17:44
 
Çumra'da 8 Yıldır Kayıp Olan Genç Öldürülerek Gömüldüğü Tespit Edildiiii

Konya Cinayet Bürosu polis ekipleri Çumra ilçesi Alibeyhüyüğü mahellesinde 8 yıldır kayıp olduğu ve haber alımayan Ramazan Işık'ın öldürüldüğünü tespit etti.

2014 yılında Alibeyhüyüğü mahellesinde 1983 doğumlu Ramazan Işık'ın bir anda evinin önünden kaybolduğu Işık'ın ailesi tarafından polis ve Jandarmaya kayıp başvurusunda bulunulmuştu. Ayrıca birçok televizyon programına da çıkan ailesi, Ramazan Işık’a ulaşmaya çalışmış ancak bir sonuç alınamamıştı. Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Çumra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma İlçe Komutanlığı 2014 yılından bu yana kayıp olan Ramazan Işık’ı bulmak için ortak çalışma başlattı.
Halen kayıp olarak aranan Ramazan Işık dosyasını devralan Cinayet Büro Ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan çalışmalar ve sorgular neticesinde Yaşar Acar, Cengiz Acar, H. A., Ş. A. ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı.
CESEDİ DAĞLIK ALANDA YAKMIŞLAR
Yapılan görüşmeler neticesinde şahıslar cinayet olayını işlediklerini itiraf etti. Alınan ifadelerde olay günü şüpheli şahısların bir konuyu görüşmek için Ramazan Işık’ın yanına gittikleri ve evin önünde yaşanan tartışma sonucu Yaşar A.’nın yanında getirdiği silahla Ramazan Işık’a ateş ettiği, ardından Ramazan Işık’ı araca bindirerek dağlık alana götürdükleri anlatıldı. Silahla vurup araca bindirerek köyün mera alanına götürdükleri Ramazan Işık’ın cesedini yakan şüpheli şahıslar sorgularında olayı itiraf etti. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcıları eşliğinde itirafa konu alanda yer gösterme çalışmaları yapıldı. Adliyeye sevk edilen Yaşar A. ve Cengiz A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Okunma : 1010
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın