Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

19 Mart 2024 Salı
Çumra'lı mali müşavir MHP'den milletvekili aday adayı
Kategori : ÇUMRA
20 Mart 2023 12:43
 
Çumra'lı mali müşavir MHP'den milletvekili aday adayı

14 Mayıs 2023 seçimlerine sayılı günler kala aday adaylığı yarışı başladı. MHP'den Konya milletvekili aday adayı olan Fikret Küçükmumcu uzun yıllar Konya'da mali müşavirlik yapmakta..

Özgeçmiş

1 Şubat 1964 yılında Çumrada dünyaya geldim. İlkokul, ortaokul ve Lise tahsilimi Çumra'da tamamladım. 1990 yılında Samsun bölgesinde AÖF iş idaresi bölümünü bitirdim. Askerliğimi 221. Kısa dönem olarak tamamladım. 1992 yılında mali müşavirlik büromu açtım. 1993 yılında evlendim. Eşim Fatma Konya numune hastanesinden emekli olup Türk Sağlık Sen'de emekli olasıya dek vazife almış ve üyeliğini devam ettirmiştir.

Bilgisayar mühendisi ve evli olan 1 oğlum, Matematik öğretmeni ve evli olan bir kızım var. 1992 yılından bu yana aynı adres ve iş hanında mali müşavirlik mesleğini devam ettirmekteyim. Allah izin verdiği müddetçe devam edeceğim.

Siyasi çalışmaları

Ortaokul birinci sınıfta iken Çumra Ülkü Ocakları ile başlayan müthiş davamı bugüne kadar devam ettirdim. 1980 yılı öncesini ve 1980 ihtilalini çok kötü yaşayan ve davasından vazgeçmeyen bir ülkücüyüm.  Ülkü ocaklarında seminerler verdim.

Konya MHP il teşkilatlarında farklı dönemlerde ez az yedi sefer il yöneticiliği yaptım. En son olarak 2018 yılında parti muhasebe başkanıydım.

Yöneticilik yaptığım süre zarfında meslek odalarında vakıflarda dernek ve sivil toplum kuruluşlarında merkez ve ilçelerde teşkilatımızın emirleri doğrultusunda görev aldım. Türk Kamu Sen'in bütün şubelerinde birebir yanlarında durdum, çalışmalarına katıldım. 

Farklı dönemlerde 4 defa vekil aday adayı oldum. Bugüne kadar sıralamada ilk 15'te yer almadım. Şu anda ise 28. Dönem Milletvekili aday adayıyım. Hakkımızda ve teşkilatımıza bir gram bile faydamız olsa bu ülkenin en mutlu kişisiyim.

 

Fikret KÜÇÜKMUMCU

Mali müşavir

Okunma : 717
Gündem haberleri
 MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
18 Mart 2024 Okunma: 301 ÇUMRA
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın