Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

20 Nisan 2024 Cumartesi
Çumranın sesi genel yayın yönetmeni Çumra Belediye Başkanı Candan'ı Ziyaret Etti
Kategori : ÇUMRA
17 Şubat 2021 15:52
 
Çumranın sesi genel yayın yönetmeni Çumra Belediye Başkanı Candan'ı Ziyaret Etti

Çumranın sesi haber sitesi genel yayın yönetmeni Nazif Karagöz, Çumra Belediye başkanı Sayın Recep Candan'ı makamında ziyaret etti.

17-2-2021 Çarşamba günü gerçekleşen ziyarette Çumra belediye başkanı Candan, Çumra'da doğup büyüdüğünü, 30 yıldır Çumra'da Avukatlık yaptığını belirten başkan Candan, 5 dönem çeşitli partilerde belediye meclis üyeliklerinde bulunduğunu, bir çok yapılması gereken sorunları çok iyi bildiğini belirterek Çumra hakkında gerçekleştirmeye hazırladıkları projeler hakkında bilgiler verdi. 

Başkan Candan, 30 yıldır Çumra'nın sorunlarını çok iyi bildiğini belirterek elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek var gücümüzle Çumra için çalışmaya söz verdik. Hazırladığımız büyük projeleri kısa zamanda halkımızla paylaşacağız dedi. Candan, ayrıca Çumralı hemşerilerimizin en az yüzde 70'nin ismiyle tanıdığını, mahalle ve sokakları çok iyi tanıdığı bilgisini vererek hizmetlerimizi kısa zamanda halkımıza sunmaya başlayacağız, Allah bizlere ömür ve sağlık verirse Çumra'yı şirin bir ilçe yapma yolunda var gücümüzle çalışacağız dedi.

Çumranın sesi olarak bizlerde kendilerine Çumra için yapılacak her türlü projeye destek olmaya hazır olduğumuzu belirtir görevinde başarılar dileriz.

Okunma : 2474
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın