Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

28 Mart 2024 Perşembe
Devlet Bahçeli Düşmanlığı, Sizleri HDP - PKK -CHP Seviciliğine Kadar Taşıdı
Kategori : ÇUMRA
07 Aralık 2021 15:28
 
Devlet Bahçeli Düşmanlığı, Sizleri HDP - PKK -CHP Seviciliğine Kadar Taşıdı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel başkanı Sayın Devlet Bahçeli, Ne büyük bir devlet adamı Ülkesi, Milleti için neler yaptığı ve yapacağı ortada, Evet...! Bir genel başkan, siyasi parti lideri en az 5-10 yıl ilerisini görebilendir. İlerisini yani Ülkeyi bekleyen tehlikeleri sezen ve bilen dahi, bilge bir liderdir Sayın Devlet Bahçeli, 5-10 yıl ilerisini göremeyenlerden ne genel başkan olur, ne de siyasetçi hatta esnaf bile olmaz. 

Ne yazık ki saltanat, makam, mevki, ihale, rant bekleyenler, ülkenin bekasını düşünmeyenler le bu gün yol ayrımına düşmüştür MHP genel başkanı sayın Devlet Bahçeli, 

Biz de Ülkücüyüz diye davaya, partimize açtıkları yarayı geçmişte marksist, koministler bile açmamıştır. Binlerce şehit veren, binlerce mağdur veren bir harekettir, Ülkücü hareket, 

Devlet bey'e olan kindarlıklarınız, daha doğrusu onu anlayamamanız bu gün maalesef sizi HDP(pkk) CHP seviciliğine kadar taşımıştır. 

Vay efendim geçmişte AKP liler MHP'lilere olmadık laflar etmişler, hakaret etmişler, MHP'de AKP lilere hakaret etmiş bu gün nasıl olur da ittifak ederler, beraber yol arkadaşlığı yaparlar, akıllarına gelen ve eleştirdikleri sorular bunlar.

Peki ne yapsaydı MHP ve Lideri Bahçeli,  CHP-HDP ile mi ittifak yapsaydı, birde HDP 'ye bakanlık mı verseydi, bunu mu isterdiniz.

Halbu ki çok iyi biliyorlar ki Devlet bey, Ülkenin bekası, Milletin bağımsızlığı dediği zaman ne bekası, ülkemi parçalanıyor, Suriye'de, Libya'da ne işimiz var diyenler, hiç düşündünüzmü ki ABD ve RUSYA bu yöreler de ne işleri varki de silah yığarlar, Türkiye'yi hedef tahtasına oturtup pkk ile Yunaistan ile tehdit ederler hiç mi görmezsiniz de Devlet Bey'in 6 yıl önce söylediği beka neymiş diyenler hala anlamadınız mı ?

MHP olmasaydı bu gün Suriye'de YPG-PKK ne olurdu.

Akdeniz de neler olurdu. 

Kuzey Irak'ta neler olurdu.

daha gerçekcesi ülkemizde sokaklar, okullar da neler olurdu hiç düşündünüz mü. PKK Ülkücü çatışmasına ramak kalmış ken Devlet adamlığıyla bahçeli çok büyük bir tehlikeyi önlemiş bulunmaktadır. Ama sizin Bahçeli düşmanlığınız bunları dahi görmeyecek kadar körleşmiş, sağırlaşmış farkında bile dğilsiniz. 1980 li yıllarda abilerini, babalarını şehit verdiklerimizin şimdi de kendilerini mi sokaklarda şehit verseydik. 

Yoksa 40 yıldır binlerce asker şehit verdik, binlerce genç bacımız dul kaldı, binlerce bebe yetim kaldı, bırakalım da daha vahim mi olsun.

Halbu ki Ülkemizin en önemli sorunu terör, pkk değil mi. milyon dolarlar harcanıyor, teröre, hiç mi yetim kalan şehit çocuklarını düşünmezsiniz, genç yaşta dul kalan bacıları hiç mi düşünmeszsiniz, O anaları, babaları hiç mi düşünmezsiniz. 

Ekonomik sıkıntıları gündemde tutup pkk'yı terörü meşrulaştırmaya çalışanlara çanak tutumayın Allah'tan bari korkun.

Siz tüm bunları unutun CHP-HDP seviciliğine soyunun, ülkede olmayan kürt sorununu biz çözeriz diyen Kılıçdaroğlu, 24 Haziran seçimlerinde her CHP'li evden HDP'ye bir oy kampanyası ile HDP ile flört yaparak İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Antalya büyükşehir belediyelerini kazanacağız diye 5 yıl önce söylemmemişmiydi.

Peki siz sözde Ülkücü pardon (Türkücü) arkadaşlar sizlerde tüm bu olup bitenlere çanak tutmadınız mı. 20 yıldır Karaman'dan milletvekili çıkaramayan CHP sayenizde 1 vekil çıkardı, Osmaniyede sayenizde CHP vekil çıkardı, daha sayamayacağım kadar, bu planlar yerel seçimde de devam etti. MHP kaç belediye başkanlığı kaybetti sayenizde,

Ülkücü Şehit ailesi yakınına küfür etmez.

Ülkücü bebek katili Öcalan ev hapsine çıkmalı, pkk ile görüşmeler yapılmalı demez. İYİ parti genel başkan yardımcısı,(Ensarioğlu)

Ülkücü burası Kürtistan diyen birinin karşısında dili tutulup sessiz kalmaz. (M. Akşener Siirt)

Ne yapalım utanmadan, sıkılmadan Ülkücü gömleğini veya kimliğini çıkarın üzerinizden artık ne olduğunuzu bizde bilelim.

 

 

Okunma : 578
Gündem haberleri
MHP (Cumhur ittifakı) Çumra belediye başkan adayımız Fatih DEMİRCİ seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor
27 Mart 2024 Okunma: 832 ÇUMRA
31 Mart öncesi uyarı: İşte seçim suçları ve yaptırımları
27 Mart 2024 Okunma: 138 GÜNDEM
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın