Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
DEVLET BEYE KARŞI OLAN 4 GENEL BAŞKAN ADAYI NEREDELER.
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeliye karşı sürekli aday olan 4 genel başkan adayı neredeler acaba ?
Kategori : ÇUMRA
06 Mayıs 2020 06:44
 
DEVLET BEYE KARŞI OLAN 4 GENEL BAŞKAN ADAYI NEREDELER.
MHP Genel başkanı Devlet Bahçeliye karşı sürekli aday olan 4 genel başkan adayı neredeler acaba ?
6 Temmuz 1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığına seçilen Sayın Dr. Devlet Bahçeli, alnının akıyla, onurla, şerefle tam 23 yıldır genel başkanlığı sürdürüyor. Devlet Beyi Seçildiği tarihten itibaren bir türlü sindiremeyen bazı gruhlar, defalarca Devlet bey'in karşısına aday olmuşlar fakat bir türlü başarılı olamamışlardır. Allah MHP ve Ülkücü hareketi malum şahısların baş çektiği genel başkandan korudu. 

Evet..! her kurultayda MHP genel başkan adaylığı için aday olan, birde isminin başında prof. ibaresi bulunan Ümit hoca neredesin, neden sesin hiç çıkmaz, ortalıkta da pek göründüğün yok. Her dönem Bahçeli'nin karşısına aday oluyordun da neden yeni kurduğunuz partinizin Hanımcık genel başkanı istifa edeceğim gidiyorum dediğinde gidene güle güle tamam ben genel başkan adayıyım  neden diyemediniz.  Sizlerden biriniz aday olmadınız da, gittiniz Ablanızın kapsında günlerce yalvar yakar elini, eteğini öpüp geri partinin başına tekrar geri getirdiniz. Hadi tamam senden olmadı da, diğer 3 herif neden olamadı ? acaba Ümit hoca, hadi  kendini kocaman sanan Koray dan neden olmadı acaba, ablasından mı korktu, yanındakilerden mi, tamam O yoksa ben varım partinin genel başkan adayı benim neden diyemedin ? gerçi son aylarda göründüğünde yok. Eh be Aydın bu Ülkücüler özellikle seni çok sevmişlerdi ama sen kıymetini bilemedin.  Sen ise 3-5 densize uyup davayı terk ettin ya seni Allah'a havale ediyorum. Ya İzmirli efeye ne dersin kocaman kalıp ve cüsse ama bomboş çıktın be M. Dervişoğlu,  hatta Devlet beyin karşısına Ümit hocadan, Koray'dan sonra sende aday olmuştun iyide bir konuşma yapmıştın davaya sadakat, şehitlerimizin vebalinden bahsetmiştin, bizlerde epey duygulanmıştık.

Tamam Devlet beyi beğenmediniz, peki arkasından gittiğinize bir bakın. 1995 yılında kendisini bakan yapan genel başkanını yolda bırakıp satmadı mı ? arkasından gittiği diğer genel başkanı Ağar, yolda bırakmadı mı ? daha sonra Partiyi de bıraktı gitti, hatta AKP kuruluş aşamasında Erdoğan'la beraber hareket etmedi mi ? sanırım Erdoğan sıkıntıyı çabuk çözse gerek ki acelece Partisinden şutladı, ortada kalıncada ağabeyinin hatırı olsa gerek Devlet bey, partisine MHP'ye davet etti ve o da geldi. Partide kaldığı 3 dönemde iyi yerlerde de durdu ama partiye verdiği ihanet ve zarar ömür boyu unutulmaz. Yanına 3-5 de partiden ayartıp kurduğu parti şayet ilk girdiği seçimde % 20 oy falan almış olsaydı O zaman görecektik akla karayı bereket Ülkücüler uyanık çıkıp tehlikeyi çabuk çözüp ihaneti sezdiler.(MHP) deki içimizdeki yufka yürekli, makam, mevki sevdalıları liyakatsız 5-10 kişi gittiler iyi de oldu. Gidenlerin bir çoğununda Partiye ve Davaya zarar verdiklerini biliyorduk, genel başkana hakaretler ederek yeni partilerinin kapılarında umutlarla beklemeye başladılar. 

MHP'den gidenlere sesleniyorum, Devlet Bahçeli'yi beğenmediniz ya, bu kadının Meral'ın nesini beğendiniz acaba, sizlere bir örnek vermek istiyorum Milliyetçi Hareket Partisi Çumra İlçe Başkanlığına Çok fanatik ANAP veya DYP, diyelim ki RP'li birini ilçe başkanı yapmaya kalksalar acaba içiniz razı olurmuydu ki. Ülkücüler çok ama çok memnunuz arındıkça ne kadar berrak olduğumuz meydana çıktı şükürler olsun. 
 



Okunma : 1072
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri