Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
DEVLET NEDEN HDP'Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATIYOR.
DEVLET NEDEN HDP’Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATIYOR.!” DİYEN AT HIRSIZLARINA..Ali Kuzencik.
Kategori : ÇUMRA
19 Ağustos 2020 19:15
 
DEVLET NEDEN HDP'Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATIYOR.
DEVLET NEDEN HDP’Lİ BELEDİYELERE KAYYUM ATIYOR.!” DİYEN AT HIRSIZLARINA..Ali Kuzencik.

ŞAİR VE DEVLET ADAMI
ZİYA PAŞA NEDE GÜZEL SÖYLÜYOR;

“-SİZ HERKESİ KÖR,
ALEMİ SERSEM Mİ
SANIRSINIZ.!”

Mardin-Dargeçit HDP Belediyesine ait bu kamyon çimento torbalarının altına gizlenmiş patlayıcı yapımında kullanılan Beyrut’taki gibi amonyum nitrat yüklü olarak PKK’ya gönderilirken yakalandı.

Gerek TBMM’de gerekse televizyonlardaki açık
oturumlarda “Devlet neden
HDP’li Belediyelere KAYYUM atıyor” diyor AT HIRSIZLARI.!!

Bence ihanete atanan kayyum; VATANA HİZMETTİR.

İlk görenlerin özellikle biz sivillerin hayretle baktığı diğer fotoğraftaki tahrip gücü yüksek bombaları Kanarya Sevenler Derneği veya Cemiyet-i Hayriye Vakfının üyeleri yerleştirmiyor..!!

Bu EYP bombalarını Kandil’den veya Kuzey Irak’daki terör kamplarından gelen teröristlerde yerleştirmiyor..!!

PKK’nın asker ve Özel Harekatçı civanyiğitlerimizi ve sivil vatandaşlarımızı şehit eden bu tahrip gücü yüksek sanayi tüplerini yola döşeyen ve aynı anda üzerini asfaltla kaplatanlar bölgedeki belediyelerdeki militan işçilerdir..!!

Belediyelerde çalışan militan işçiler “iş elbiselerini giyerek”
yerleştiriyorlar ki şüphe uyandırmasın.

15 Temmuz öncesi TSK’daki 27 Tuğgeneralin 21 tanesi FETÖ’cü çıktı. Bunların 12 tanesi Güney-Doğu’da görev yapıyorlardı. Vatan haini bu sözde Tuğgeneraller bu hain EYP tuzaklarını görmezlikten geliyorlardı. İnsanlıktan nasibini almamış MERHAMETSİZ yaratıklardı.!

Allah’a çok şükür...Peygamber Ocağı TSK bu hainlerden ABD ve NATO kölelerinden kurtulunca, bu tip tuzaklarda anında farkedilip yok ediliyor.

Ancak yine de huylu huyundan, vatan haini de hainlikten vazgeçmiyor..!! Artık bu işler gece yarısı yapılmaya başlanınca İçişleri Bakanlığıda “devlet olma” özelliği gereğince bu hain faaliyetlerde bulunan belediyeleri 7-8 maddeden biri olarak “kayyum” atıyor.

Seçimle gelenler elbette seçimle gider. Ancak..!! Devletine ihanet etmeyenler seçimle gider, ihanet eden kanunla gider.

Hayret uyandıran bu fotoğrafları
görüp hala kayyum atanmasını kanunsuz gören gaflet ve dalalet içindeki dar görüşlüler lağım kokulu ağızlarından “hükümet kayyum atamalarını halka izah etmeliler ve başkanlar görevlerine iade edilmeli..!” diyorlar..!
Hadi buyur..!!!

Yaşadığımız şu hassas coğrafyada dönen sinsi oyunları bilmesine rağmen insanlık ve demokrasi nutuklarını atanları milletimizin vicdanına havale ediyorum.

CHP, belediye araçlarıyla asfalta bomba döşeyen, tünel kazan, hendek açan, amonyak nitratları PKK’ya gönderen kanlı saldırıları provoke ve teşvik eden HDP ittifak ortağı ile aynı çemberde, aynı çukurdadır..!!

TBMM’de PKK’nın siyasi örgütü HDP ile ortak hareket etmektedirler.! Bu tablo rezalettir, utanç vericidir.! Rahmetli M.Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile hiç ama hiç alakası yoktur.!

Daha iki ay önce Diyarbakır Kulp’ta odun toplamaya giden köylülerimize PKK’lı hainlerce yapılan adice haince alçak saldırıda 5 vatandaşımız katledildi. Tüm insanlık korana virüsü belası ile uğraşırken masum insanlara pusu kurarak canlarına kastedenlere ve onları TBMM’de ve televizyonlarda savunanlara LANET OLSUN..!!

Meram Bağlarından SEVGİLER

Ali Kuzencik


Okunma : 1602
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri