Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Ekonomi Mi, Terör Mü
Kategori : ÇUMRA
22 Ağustos 2022 09:43
 
Ekonomi Mi, Terör Mü

Ekonomiyi öne sürüp Terörü kamuflaj etmeyin. Türkiye de dönen kirli siyaset, Ülkenin bekası, Milletin bağımsızlığı umurlarında olamayanların sadece Koltuk, İhale ve türlü hesapları olanların yaptıkları ittifaklar ve düştükleri son durum.

2016 yılında MHP Çumra ilçe başkanı olarak bir grup arkadaşımla beraber Ankara'ya TBMM MHP nin grup toplantısına katılmıştık. Grup toplantısından sonra genel merkeze geçerek öğle yemeğini yedikten sonra genel merkez toplantı salonuna geçerek genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin şu söylemiş olduğu sözler aklımdan çıkmıyor. Bırakalım da dün yani 1980'li yıllarda abilerini, babalarını, kardeşlerini şehit verdiğimizlerin bu günde çocuklarını mı şehit verelim. Bizim çocuklarımız okuması gerek, Devletin yönetimine talip olmaları gerek, silahtan, kavgadan uzak durmamız gerek demişti.

Şimdi bu sözleri bir bir düşünerek anlam çıkarmaya çalışırsak çok şeyi ve Devlet bey'in ne kadar haklı ve doğru bir seçim yaptığını anlarız. Hatta o tarihler de İzmir Ege Üniversitesinde bir Ülküdaşımız  PKK'lı itler tarafından bıçaklanmış ambulans okula PKK'lılar tarafından sokulmamış ve Fırat Çakıroğlu Şehit olmuştu. (Allah mekanını cennet eylesin) Ankara Gazi Üniversitesi Ülkücülerin çok olduğu bir Üniversite olmasına rağmen PKK'lı itler okulun etrafını çevirmiş içeriden öğrenciler yani Ülkücü öğrenciler dışarı dahi çıkamamıştı. Sonunda mağdur olacak olan bizim çocuklardı, bizlerde elimizde tüfekle sırçalı'da mevzide PKK'lı itler ile bizler çatışmaya başlayacaktık. 5-10 yıl ilerisini gören bir lidere sahip olduğumuz için Allah'a ne kadar da şüktersek azdır.

2018 yılı Haziran ayında 24 Haziren Milletvekili seçimlerine giderken gizli, gizli HDP ile CHP arasında yapılan ittifakla HDP 24 Haziran genel seçimlerinde her CHP'li ev den 1 oy ile HDP'yi baraj altında kalmaktan kurtarmış, daha sonra yerel seçimlere çok zaman varken, Kılıçdaroğlu kameralara çıkıp İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Antalya belediyelerini kazanacağız sözünü vermişti ve HDP 'de karşılığında yerel seçimlerde aday çıkarmayıp CHP'li belediye başkan adaylarını destekleme kararı almışlardı. Sonuçta başarılı oldular tabiki burada İYİ partiyi de unutmamak lazım, o da elinden geldiğince uğraş vermişti CHP'nin belediyeleri kazanması için, hele birde MERSİN belediyesi için kırk takla atıp MHP'nin elinden alınanması için elindeki tüm kozları oynadı ve başarı da sağladılar. 

 Tabiki bu arada FETÖ'yü de unutmamak lazım daha seçimlere girmezden evvel FETÖ'CÜ Nazlı Ilıcak sözde gazeteci Sağ partilerde altarnatif olarak MHP'yi görmüş lakin bunun Bahçeli ile olmayacağını beyan ederek düğmeye basılmış ve MHP içerisindeki mualif mi desek yoksa ne desek bilmem ama bu gün kü noktada tam bir HDP ve FETÖ kalıntılarının oylarına talip olanlar muteber, MHP ise yanlış yolda diyen içimizdeki boş zavallı arkadaşlar uyanın.

Batı emparyalist devletlerinin, ABD'nin ve FETÖ'nün oyunlarına gelenler, Ülkemizde ekonomiyi kamuflaj yapıp ekmek, akaryakıt, şu veya bu şu kadar zamlandı ekonomi berbat diyenler tamam katılıyorum ekonomi iyi yönetilmedi ve sonuç bu gün böyle oldu.

Ama bu ülkenin asıl sorunu ekonomi mi Terör mü ? 

40 yıldır terörle mücadelede sınıfta kaldık, iyi mücadele edilmediği için batının da desteğiyle bu günlere gelindi. AMMA  !  son 5 yıla dikkat edin PKK terör örgütüyle 5 yıldır yapılan mücadele terörün belini kırmış yok olma derecesine gelmiştir. Ta ki girilmez dedikleri Kandile kadar Türk ordusu girmiştir. Siz bundan rahatsızmısınız ? rahatsız olanlar belli ABD uşağı FETÖ ve HDP birde yol arkadaşlarıdır.

Bu Ülkenin ekonomiden daha önemli sorunu terördür ve terörün de beli kırılmıştır. Bunun içindir ki MHP terör ile mücadele ettiği için AKP iktidarına destek vermektedir. 

Elinizi vijdanınıza koyun ve daha 22, 25 yaşında genç çocuklarımızı şehit verdiğimize mi, 2 yaşında, 3 aylık yetim kalan bebelere mi, yoksa 20, 25 yaşında dul kalan genç bacılarımıza mı yanalım, bu çocuklar hepimizin evladı ve çocuğu onun içindir ki ekonomiyi öne çıkarıp terör örgütüne karşıyız demeye cesaret edemeyenlerin Ülkücülüğünden şüphe ederim.

Okunma : 362
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri