Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

24 Nisan 2024 Çarşamba
Ekonomiyle Terörü (PKK'Yı) Kamuflaj Edenler
Kategori : ÇUMRA
14 Ocak 2022 14:52
 
Ekonomiyle Terörü (PKK'Yı) Kamuflaj Edenler

Önce Ülkem sonra partim diyen bilge lider Devlet Bahçeli ve Ülkücülük çizgimden asla ve asla taviz vermeyen bir kişi olarak bilakis yaşadığım bir olayı anlatmaya çalışacağım.

Ekonomiyle vatandaşın, başta esnafın zaafından yararlanarak terörü (PKK'yı) kamuflaj etmeye çalışan zavallılar. Sizler bizde (Ülkücüydük) pardon, türkücüydük deyip kandırdığınız, aldattığınız, kötü giden ekonomiden nemalanmaya çalıaşanlar. Çevrenizdeki ve yanınızdaki zavallılarla herkesi karıştırmayın sakın ha ...!

Hiç bu kadar sabırsız, tehammülsüz siyasetciyi yeni gördüm. Birde arkadaş eskiden türkücüymüş yanlış anlaşılmasın ha ( Ülkücü) falan değil zaten "ÜLKÜCÜLÜK " kimliğinin Ü harfinin üzerindeki nokta kadar bile olamamışsınız ki gelip bizlere yanlış olan fikirlerinizi, nerede ise ihanete varan yanlışlarınızla bizleri de ortak etmeye çabalar durursunuz.

Evet...! Cuma günü namaz çıkışı sözde siyasi kimliği olan falan partinin genel başkan yardımcısıymış arkadaş, esnaf ziyaretine çıkmışlar, tabiki bizde esnaf olunca bizleride ziyaret ettiler ama, gelenleri görünce şaşırmadım değil, zaten bomboş kişiler, boş tenekeler desem yeri vardır. 

Arkadaşlar televizyonlarda izleriz ya bazen kameralar çeker gösterirler, önceden kurulmuş saat gibi, liderleri O esnafı ziyaret eder esnafta önceden kendine söylenenleri ezberler ve ezberlediklerini başta ekonomiyi eleştirerek kameralara konuşurlar. Kendilerince başarı, prim yaptıklarını sanarlar.  Ama bu defa öyle olmadı. Arkadaşlar gelmişler bana anlatmaya çalışıyorlar, genel başkan yardımcısıymış falan yanında 3- 5 kişi biride hilal bıyık falan bırakmış sözde türkücü, biri var ki daha dün CHP nin üyesiydi iyi tanıdığım biri bu gün arkadaşlara koltuk değneği olmuş.

Her zaman ki gibi gene okomi gündemleri misafir perverlik örneği gösterip dinlemeye çalıştım. Ama bu defa ben başladım anlatmaya MHP'nin Devlet bey'in beka dediği, Vatanın bütünlüğü, Milletin bağımsızlığı vurgusuna aman Allah'ım bu ne şiddet ve tehammülsüzlük yahu beni dinlemeye dahi tehammül göstermeden, hayırlı işler falan demeden öfkeli ve bozarmış bir şekilde yolcu ettik sözde siyasi olmaya çalışan arkadaşları. Nedir bu sizin derdiniz arkadaş geçenlerde de bir vekiliniz Şehit ailesine tehammül edememiş ve ağız alınmayacak şekilde küfürler etmemişmiydi.

Bu necip Türk milleti sizleri vekil seçecek sizlerde bu kafayla, bu tehammülsüzlükle Ülkeyi yönetmeye talip olacaksınız öyle mi. Siz gidin önce CHP ve HDP ittifakını anlatın vatandaşlara, Çıkıp meydanlara HDP'yi kamuflaj edip sanki CHP-İYİ parti ittifakıymış gibi aldatmayın Milleti. İstanbul, Ankara, Mersin belediyelerini HDP olmasaydı Kazanabilimiydiniz.

Velhasıl siz sözde türkücüler yine devam edin CHP'nin Kılıçdaroğlunun biz HDP ile olmayan kürt sorununu çözeriz demişti ya sizde koltuk geğneği olarak beraber çözersiniz artık. Ama yetim kalan bebelerin, dul kalan genç bacıların, genç yaşta evlatlarını şehit veren anaların, babaların ahı sizlere yeter.

Siz olmasaydınız CHP Karaman, Osmaniye, v.s bir çok ilden vekil çıkarabilirmiydi. Şimdi de utanmadan çıkmışlar Ülkücülük MHP'nin tekelinde değil diyebiliyor yazıklar olsun sizlere...

Okunma : 451
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın