Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
Her Şeyi Bildiklerini Zanneden "Boş Tenekeler"
Kategori : ÇUMRA
10 Haziran 2021 14:01
 
Her Şeyi Bildiklerini Zanneden "Boş Tenekeler"

Boş tenekeler, bunlar kendilerini çok bilmiş sanan ama hiç bir şey bilmediklerini kavrayamayan tiplerdir. Çok konuşurlar, dinlemekte ve anlamakta zorlananan tiplerdir. Soru sorarlar lakin dinlemeden sözü keser, konuşulanın, verilecek cevabın da içine ederler. Bu tip boş tenekelerden ülkemizde, ilimizde, ilçemizde, hatta mensubu olduğumuz davanın yani partimizde de çok miktarda vardı. Çok şükür çok fazlasını topuklu bayan kötü partisine taşıdı ki elhamdülillah biraz nefes aldık desek yeri vardır. Halbuki Ülkücü donanımlı, bilgili, kimselerdir.  Liderine, teşkilatına son derece bağlıdır.

Biraz ağır oldu ama fazlasıyla hak ettiler.

Bu tip boş tenekeler daha önceden de sürekli muhalefet ederler,  belediye başkanlarını, ilçe, il, hatta genel başkanı bile beğenmez eleştirirler.

Daha da kötüsü partinin aday gösterdiği belediye başkanı adayına tepki gösterirler oy da vermezler, İl, İlçe başkanınıda eleştirmekten geri kalmayan tipler. 5 Yıl Ülkücü olduklarını söylerler seçim zamanı geldiği vakit oy vermemek için mutlak bir malzeme bulurlar. Bu boş tenekeler geçmiş dönemlerde yaşlandı artık, olmuyor deyip, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş'i dahi eleştirmişler dir. Şimdilrde de Ülkücülerin lideri MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'yi hadlerini bilmeden ellerine aldıkları boş tenekelerle her toplumda eleştirmeye devam ederler.  Hatta topuklu bayanı nasıl Ülkücü sıfatına yakıştırabiliyorlarsa, Devlet beyle kıyas eder hale gelmişler, Parti ile Devlet işlerini dahi ayırt edemeyecek kadar boş olan bu tenekeler vay efendim nasıl olurda yıllarca Ülkücülere hakaret eden birilerini destekler ? şunu bilemiyorlar ki, Devlet ile parti işlerini ayırt edemeyecek kadar boş bunlar.

Evet ...! Boş tenekeler, Lider dediğin 5-10 yıl ilerisini göremiyorsa ondan lider olmaz, hatta esnaf bile olamaz. Devlet bey, yıllardır ne söyledi de yanlış çıktı . nerede yanıldı, şunu iyi biliyorum ki, sizde bilin şimdiye kadar ne söylemiş ise hepsi doğru çıkmış, hiç bir konuda yanılmamıştır.

Bu süreçte Türk Devletinin bekası söz konusu olunca Devlet bey, elini taşın altına koymak zorunda kaldı. Devlet Bey, 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz sonrası diye tarif ederken iyi anlamak lazım FETÖ-PKK işbirliğiyle Devlete sızan mihraklar el birliğiyle uğruna canımızı feda edeceğimiz VATANIMIZI bölmeye kadar yol kat etmişler, terör şehirlerde cirit atmaya başlamış, meclis deki terör temsilcileriyle mutabakat etmeye başlanmış, Kuzey Irak'ta referandum yapılıp sözde Kürt devleti kurma çabaları, hatta dağdaki teröristlere kolanın soğunu götüren, Baş çavuşlar, Eyalet sistemi de dahil Anayasanın ilk 3 maddesini değiştirmek dahil herşeye kalkışanlar 15 Temmuz ile heralde uykularından uyandılar ki, mesele Ülke meselesi olunca Devlet bey, sayesinde bu gün Türk askeri kandile Türk bayrağını çekmek üzere, terörist sayısı nerede ise bitmek üzere, bunlar bir kaçı daha da çok şey var yazacak ama sırası gelince yazarız.

İşte Devlet bey'in Devlet adamlığı burada meydana çıkıyor, beka dediği vakitlerde ne bekası yahu deyip dünü unutanlar, illaki meydanlar terör örgütünün elemeanları tarafından Üniversiteler işgal edildiği vakit mi uyanacaksınız. 1980 öncesi babalarını, abilerini, amcalarını şehit verdiklerimizin şimdi de çocuklarını mı şehit verelim ?

Devlet bey, HDP'nin elindeki imkanları ber taraf ederek Ülkenin bölünmez bütünlüğünü elinden geldiği kadar korumaya çalıştı ve çalışıyor. Ya sizin lider dedikleriniz, HDP-CHP-İYİ bir araya gelip diyelim ki başa geldiniz, HDP'ye kaç ve hangi bakanlıkları söz verdiniz.?

 

Nazif Karagöz.

Okunma : 573
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın