Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

30 Nisan 2024 Salı
İÇİNDE NE ARARSAN VAR ?
Çumra'da ekmek fırınlarının denetlenmediğini belirten vatandaşlar ekmeğin içinden çıkanları gösterdi.
Kategori : ÇUMRA
17 Mayıs 2017 14:02
 
İÇİNDE NE ARARSAN VAR ?
Çumra'da ekmek fırınlarının denetlenmediğini belirten vatandaşlar ekmeğin içinden çıkanları gösterdi.
Çumra'da ekmek fırınlarının hiç denetlenmediğini belirten vatandaşlar hijyenik ortamlarda üretilmeyen ekmekler insan sağlığıyla oynandığını belirterek şikayetlerini gazetemize ilettiler.
Çumra'lı bir vatandaşımız dün gazetemize gelerek almış olduğu ekmekten çıkanların insanı tiksindirdiğini belirterek, artık ekmeği eskisi gibi kendi evimizde yapmaya başlayacağız dedi. Daha öncede böyle durumla karşılaştığını fakat kimseye şikayette bulunmadığını belirtti. Artık son aldığım ekmekten çıkanlar bizleri iyice rahatsız etti. Resmen insan sağlığıyla oynuyorlar, temiz yapsınlar, helal para kazansınlar diyen vatandaş, bu tür olayları kime, kimlere şikayet edeceklerini bilmediklerini belirtti. Önceden zabıta bakardı, kontrol ederdi. Şimdi ise kimlerin kontrol ettiğini bilmiyoruz.  İnsan sağlığıyla oynayanlara gereken cezanın verilmesini talep ediyorum dedi. 
Vatandaş olarak, bu konuda sorumluların gerekli kontrollerini rutin olarak yapmalarını temenni ediyorum. Sağlığımızla oynayanların cezalandırılmalarını istiyorum dedi.

Okunma : 1142
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın