Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

04 Mayıs 2024 Cumartesi
Kartvizitli fuhuş rezaletine son verin
Şehir merkezinde yere atılan, üzerinde isim ve telefonların yazılı olduğu fuhuş kartvizitleri, hoş olmayan görüntülere sebep oluyor.
Kategori : ÇUMRA
08 Aralık 2015 16:02
 
Kartvizitli fuhuş  rezaletine son verin
Şehir merkezinde yere atılan, üzerinde isim ve telefonların yazılı olduğu fuhuş kartvizitleri, hoş olmayan görüntülere sebep oluyor.

Hz. Mevlana'nın 742. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma törenleri kapsamında Konya'ya gelen birçok insan, güzel olmayan görüntüler ile karşılaştı. Fuhuş kartvizitleri şehir merkezinin farklı noktalarına atılmaya devam ediyor.  Üzerinde kadın isimleri ve telefon numaraları bulunan kağıtlar güzel olmayan görüntülere neden oluyor. Bu durum dünyanın ve Türkiye'nin farklı yerinden gelen insanlar tarafından büyük bir tepkiye yol açtı. Tam da törenlerin başladığı sırada bu olayların artış göstermesi farklı yerlerden gelen birçok vatandaşı rahatsız etti.

Vatandaşlar, “Konya büyük bir tören kapsamında birçok insana ve kültüre ev sahipliği yapıyor. Karşılaştığımız bu görüntüler hiç güzel değil. Konya, maneviyatı yüksek bir şehir. Yaşanan terbiyesiz olaylar Konya'ya zarar veriyor. Kimse bu durumun farkında değil mi?  Konya'da şuan itibari ile farklı yerlerden gelen nice insan var. Gelen insanların büyük çoğunluğu bu kağıtları gördü. Konya'ya gelen insanların aklında bizim ile ilgili soru işaretleri olmayacak mı? İnsanların güzel bir niyetle gelip, toplumun yapısını bozan bu görüntüler ile karşı karşıya kalmaları hiç birimizin istemeyeceği bir durumdur. Biz bu duruma çok tepkiliyiz. Yöneticilerimizin konuya el atmasını istiyoruz. Şehrimizin yapısı çirkin olaylar ile bozulmamalı” dedi.


Kaynak:Merhaba

Okunma : 1523
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri