Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Kılıçdaroğlu Neden Sizleri Sevmesin
Kategori : ÇUMRA
20 Mayıs 2021 13:41
 
Kılıçdaroğlu Neden Sizleri Sevmesin

Evet...! CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nun siz İYİ partilileri sevmemesi mümkün mü ? neden sevmesin, sevmemesi için sebep var mı ? 

22 Kasım 2017 CHP lideri Kılıçdaroğlu basın açıklaması yapıyor, söylediklerine bakın, İstanbul'u, Ankara'yı, Bursa'yı, Balıkesir'i, Adana'yı, Mersin'i, Antalya gibi büyük şehir belediyelerini kazanacağı müjdesini 2 yıl öncesinde veriyor.

Neye güvenerek müjde veriyor acaba, tabi ki dayanağı HDP seçmeni. ne vaadler verildiyse kendi aralarında saklı.

Bu açıklamayı neye göre yapıyor acaba hiç düşündünüz mü ? 

Tabiki bu arada MHP içerisindeki muhalifler ile de irtibatını kesmiyor, onları yönlendiriyor, CHP'li belediyelerin o zamanki salonlarını tıka basa doldurtup kurulacak partinin yani genel başkanının çok başarılı olacağı, yüksek oy alacağı algısını toplumda oluşturulmaya çalışıldı ve başarılı oldularmı oldular. 

MHP'den ayrılan 5 vekile 15 vekil takviye edip seçime girmesine vesile oldular, bizden gidenler uyuya dursun ama Kılıçdaoğlunun hesapları başka MHP'ye ne kadar darbe vurursam o kadar kardır anlayışıyla siyasi etiklere sığmayacak olan ittifaklar yapıp kendi başarılı bir lider sıfatına koydu. Tabi bu arada HDP ve CHP ittifakı da gizli de olsa, ittifak yok deselerde  ayyuka çıkmaya başlamıştı ama MHP'den giden sözde Ülkücüler siz neye göre hesap yaptınız da böyle bir ittifakla beraber olup MHP'yi hedef seçtiniz.

Yıllarca Ülkücüyüm, bizim bir davamız var, bedeller ödedik, şehitler verdik derken bir yerlere geldiniz vekil oldunuz, bakan oldunuz ama genel başkan sayın Bahçeli'yi hazmedemediniz, bir türlü kabüllenemediniz. Nere desiniz Devlet bey'in karşısına kurultay da aday olanlar madem liderlik vasfınız vardı da neden Akşener istifa edip kaçtığında aday olmadınız ? gidip kapısında günlerce yalvardınız. sizin ki dava falan değil makam veya koltuk hırsı. 

Gelelim MHP'ye yani ÜLKÜCÜLERE, binlerce mağdur, binlerce şehit Ülkücünün vebalini hakkını neyle ve nasıl ödeyeceksiniz.

24 Haziran 2018 yılında yapılan milletvekili genel seçimlerinde MHP'ye en az 20 milletvekilinden ettiniz. Bu seçimde tabi ki CHP payına düşeni fazlasıyla aldı. Kılıçdaroğlu sizleri neden sevmesin. Yıllarca CHP kendi başına MHP 'ye bu kadar zarar verememişti. Benim bildiğim 20 vekil belki de daha fazla, mesela, Karaman da yıllardır vekil çıkaramayan CHP sizlerin sayesinde vekil çıkardı. Osmaniye il olalı vekil çıkaramayn CHP sizin sayenizde vekil çıkardı. Konya'da 1 vekili geçemeyen CHP sayenizde 2 vekil çıkardı. İstanbu da 3, İzmir de 2 Ankara da 2 Mersin ve Antal yada 2 şer vekil sayenizde CHP hanesine yazıldı neden çok seviyor Kılıçdaroğlu sizleri anladınız mı. 

Ha bu arada HDP eş genel başkanının dediği gibi sizlerde HDP'nin desteğiyle birazda olsa vekil çıkardınız canım sevinin ?

Gelelim 31 Mart mahalli idareler yerel seçimlere yine sizin sayenizde MHP'nin yıkılmaz kalesi Tarsus gibi, Mersin B. şehir, Adana B. şehir gibi belediyeler onlarca büyük ilçe belediyeleri sayenizde yol arkadaşınız kankanız CHP'nin hanesine yazıldı Kılıçdaroğlu sizi niye sevmesin ki.

Hatta bilinçli bir şekilde hareket ederek Iğdır'da Kars'ta aday çıkarmayıp HDP'nin önünü açan yine sizlersiniz. Bu arada CHP'li vekil D. Çiçek bir Tv. proğramında söylüyor.

 CHP'li vekil HDP'ye 2 bakanlık verilebileceğinden söz ediyor, İçişleri ile Milli savunma bakanlığı olmasın ne dersiniz İYİ patili arkadaşlar.

Amacınız güya MHP baraj altında kalsın,Devlet bey gitsin, partinin başına bizler geçelim geçin onları hayal kurmayın sizler Ülkücülerin gözünde bittiniz yok oldunuz.

Kılıçdaroğlu ve CHP'si sizi daha çok seviyor.

Mutlumusunuz

Nazif Karagöz

Okunma : 573
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri