Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Konya Pancar Ekicileri Kooparatif Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu Çiftçiler İle Buluştu
Kategori : ÇUMRA
13 Ekim 2021 16:12
 
Konya Pancar Ekicileri Kooparatif Başkan Adayı Ramazan Erkoyuncu Çiftçiler İle Buluştu

27 Ekim 2021 tarihinde Konya şeker fabrikası kampüsünde yapılacak başkanlık seçiminde  aday olan Çumra şeker fabrikası kurucularından Ramazan Erkoyuncu yaklaşık 1 aydırr seçim çalışmalarına hız vererek devam etmekte olduğunu belitti.

Konya Şeker Fabrikası başkan adayı Ramazan Erkoyuncu, Üreticicnin sesi olmaya geldik sloganıyla yola çıktıklarını, başta Çumra'lı çiftçi kardeşlerimiz olmak üzere Konya'mızın tüm ilçelerinde yoğun bir şekilde sevgi ve coşkuyla büyük kalabalıklar tarafından karşılandığını belirterek bu teveccüh den dolayı herkese teşekkür ediyorum.

Başkan adayı Erkoyuncu, Akşam seçim ofisimizdeydik. Kıymetli çiftçi kardeşlerimiz bizi yalnız bırakmıyorlar. Bu vesile ile çiftçilerimizle hasbihal ettik, kısa bir toplu konuşmayla kendimizi tanıtıp, yapacaklarımızdan bahsettik.

Seçim ofisimize gelen ,telefonla görüştüp desteğini ileten,görüşebildiklerimiz aracılığıyla selamını ileten değerli çiftçilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hep beraber çalışacağız, kazanacağız. Kooperatifimizi daha iyi günlere taşıyacağız dedi.

Okunma : 1463
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri