Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Konya Şeker Taşınıyor
Kategori : ÇUMRA
10 Ocak 2022 12:57
 
Konya Şeker Taşınıyor

KONYA ŞEKER TAŞINACAK

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı, Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Ramazan Erkoyuncu, “Evet, fabrika taşınacak. Altınekin-Cihanbeyli arasına taşınacak. Mevcut alanda bir kampanya dönemini daha geçireceğiz” dedi.

KURUM ADINA KONUŞULDUĞU GİBİ BİR VEHAMET YOK

Kurumun işleyişinden de bahseden PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu, şunları kaydetti: “Göreve geleli iki buçuk ay oldu. İlk geldiğimizde korktuğumuz o havanın bugün olmadığını gördük. Kuruma baktık, muhatapları ile görüştük ve bugün kendimize ve kurumumuza güvenimiz daha çok geldi. Bayağı bir borcumuz var ama ödenmeyecek gibi değil. Durum öyle dile getirildiği gibi vehametli değil. Sayın Cumhurbaşkanımıza da durumu ilettim. Kendisiyle 50 dakikalık bir görüşme yaptık. Tekrar söylüyorum, sorunlarımız çözülemeyecek sorun değil. Baştaki umutsuzluk şuan kimsede yok.”

TORKU'NUN PAZAR PAYINI ARTIRACAĞIZ

“Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de gıdaya büyük bir rağbet var” diyen Erkoyuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tarımda ve gıdada önümüz açık. Biz, büyük bir kurumuz. Kurumumuzu daha da büyüteceğiz. TORKU, çok büyük bir marka. Adını duyurma noktasında eksiklikler var, daha da çabalayacağız. Çok büyük bir pazar payına sahip değiliz. Kurumumuzun pazar payını artıracağız. Hedefimiz gıda alanında çok daha iyi noktalara gelmek. Önceki gün Çumra'da çiftçilerimiz ile bir araya geldik. Onların istek, talep ve şikayetlerini dinledik. Bizim üretimi artırmamız için çiftçiyi de teşvik etmemiz gerekir. Şubat ayında inşallah çiftçimizin pancar parasını vereceğiz. 40 yıllık pancar ekicisiyim. İlk defa pancar avansı erken açıklandı. Çok şükür.”

Okunma : 1390
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri