Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
Kundaktaki Yetim Kalan Bebeler, 25 Yaşında Dul Kalan Anneler 28-30 Yaşında Şehit Olanlar Sizlerin Hiç Mi Yüreğini Sızlatmıyor
Kategori : ÇUMRA
04 Ekim 2022 12:15
 
Kundaktaki Yetim Kalan Bebeler, 25 Yaşında Dul Kalan Anneler 28-30 Yaşında Şehit Olanlar Sizlerin Hiç Mi Yüreğini Sızlatmıyor

Resimde gördüğünüz  yetim kalmış binlerce bebeden sadece 25-30 tanesi, bu şehitlerimiz, şehit anne ve babaları, genç yaşta dul kalan eşleri ve kundaktaki yetim kalanlara bakıp yüreği sızlamayan, gözlerinden yaş gelmeyen bizden değildir. Daha dağrusu gönlünde Vatan, Millet, İslam sevdası olmayanların bu duyguları anlayacağınada inanmıyorum. Bu güzelim tertemiz Vatanı ve Bayrağı bizlere Kurtuluş savaşında, Çanakkale savaşında bedel ödeyerek bu Vatan için ve gelecek nesiller bizler için gözlerini kırpmadan şehadete ulaşan binlerce şehitlerimiz gibi şimdi de 40 yıldır kendi içimizden çıkan hainler tarafından şehit edilen on binlerce şehit ve  yetim bebe, dul, gözü yaşlı anne, baba ve aziz bir Millet bırakanlara Allah'tan rahmet dileyerek yazıma başlamak istiyorum. 

Türk Devletinin ve Milletinin tek sorunu ve derdi sanki ekonomiymiş gibi algı oluşturmaya çalışanlar, il il, ilçe, ilçe gezip pahalılıktan bahsedip, ekonomiyi bahane edenler. Acaba şehitlerin ve yetim kalan çocukları, dul kalan eşlerinin haklarını parayla, mal ile mülk ile ödeyebilirmiyiz.

Ülkemizin en önemli sorunu Terördür, PKK'dır. Terör bitmeden bizlere huzur yok. Varsın ekmek 10 tl. akaryakıt 50 tl. olsun ama bir asker dahi şehit vermeyelim, yetim, dul bir daha olmasın. Bu aziz Millet aç kalır ama vatanından bir avuç toprak dahi vermez.

Evet...! hesabı makam, ihale, menfaat olanlar bu duyguları anlamakta güçlük çekebilir. Ama birileri var ki Kurtuluş savaşında, Çanakkale de bedel ödeyenler gibi 1980 li yıllarda bedel ödeyenler şimdi yine bedel ödemeye vardır ve hazırdırlar. 

İktidardan bakanlık dahi istemeden, hiç bir kurumda torpil olsun istemeyen, Ülkücüler bu gün AKP değil Devletin bekası, Milletin bağımsızlığı için tek gaye ve amaçları var. Güzel Ülkemin baş belası olan terör örgütü (PKK) dan kurtulmak için Türk Devletine tam destek vermektedir. Bazıları diyorya hani terör mi var. Ulen terörün beli kırıldı, can çekişiyor, Türk Askeri Kandile kadar girmiş soluklarını kesmiş hala hani terör var mı ? diyen garip insanlar var. ABD'den  alacağımız savaş uçaklarını Suriye'de, (YPG/PKK) ya ve  Yunanistan da kullanamazsınız talimatı verecek, Akdenizde ne işiniz var diyecek, siz de sanki bu Ülkenin tek sorunu ekonomi gibi Millete algı oluşturup dikkatleri pahalılığa çekerek Ülke menfaatlerini göz ardı edeceksiniz. Peki Ülkücüler bu fedakarlığı yaparken sözde muhalefet ne yapıyor, il il gezip helalleşelim, kucaklaşalım diyor, peki kimle, kiminle helalleşip barışacağız. (Türk Milleti hiç bir kimse ile küs değil, helaleşecek hiç kimsede yok. Siz önce gidin şehit ailelerinden ve çocuklarından helallik isteyin.)  bunu açık açık söylemekten saklayan zihniyet ve yanında bulunan söz de ittifak ortağı  Milliyetçiler suskunlar. 

Size soruyorum kundakta ki yetimleri, genç yaşta dul kalan bacılar, genç yaşta şehit olan yiğitler, bunların haklarını nasıl ve kim verecek acaba size, bizlere haklarını helal eder mi ? hiç mi vicdanınız sızlamıyor. Hiç mi o yetimleri düşünmüyorsunuz. Tek derdi Ülkesi ve Milleti olan birilerini sıkılmadan eleştirmeye, hakaret etmeye utanmıyormusunuz. 

Birde çıkıp bizde Ülkücüyüz demeye utanın be, yazıklar olsun size 

Okunma : 311
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın