Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
Malazgirt Zaferi Kutlu Olsun
Kategori : ÇUMRA
26 Ağustos 2021 17:24
 
Malazgirt Zaferi Kutlu Olsun

Malazgirt Meydan Muharebesi 26 Ağustos 1071 tarihinde, Büyük Selçuklu Hükümdarı Alparslan ile Bizans İmparatoru Romen Diyojen arasında gerçekleşen muharebedir.

Alparslan'ın zaferi ile sonuçlanan Malazgirt Muharebesi, Türklere Anadolu'nun kapılarında kesin zafer sağlayan son muharebe olarak bilinir.

Ağustos ayı Türklerin zafer ayıdır, binlerce yıl evvel Anadol'ya gelen Türk'ün evlatları 950 sene önce bu gün Sultan Alparslan'ın mübarek ordusuyla kazandığı Malazgirt Meydan Muharebesiyle bir daha düşmana teslim etmemek üzere tapusunu Türk Milleti'ne teslim etmiştir. 99 yıl önce Türk'ü Anadolu'dan silmek isteyen emparyalizm ve onun uşağı Yunan'a karşı büyük taarruzu başlatan Gazi Mustafa Kemal ecdadının emanetini korumuş düşmanı Anadolu'dan söküp atmıştır. 

Bu gün kutlu bir gündür. Sultan Alparslan'ın ordusuda Gazi Mustafa Kemal'in ordusu da mübarek ordulardır, kıymetini bilenlerden olalım. Hepsini rahmetle şükranla minnetle analım mekanları cennet olsun inşallah.

Deişik kimlik ve kılıf altında emparyalizmin uşaklığını yapıp Anadoloyu Türk Yurdu olmaktan çıkarma peşinde olan hain ve gafillere karşı uyanık olalım, emaneti koruyalım, vatan borcunu ödeyelim. 

Nazif Karagöz

Okunma : 425
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri