Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ EVİNİ VE ARACINI KURŞUNLADILAR.
Karaman'ın Kazımkarabekir MHP'li ilçe belediye başkanının evini ve aracını kurşunladılar.
Kategori : ÇUMRA
20 Kasım 2019 06:12
 
MHP'Lİ BELEDİYE BAŞKANININ EVİNİ VE ARACINI KURŞUNLADILAR.
Karaman'ın Kazımkarabekir MHP'li ilçe belediye başkanının evini ve aracını kurşunladılar.
Evi ve aracı kurşunlanan Kazımkarabekir ilçesi belediye başkanı Recep Boyacıoğlu, " Allah'ın verdiği canı Allah'tan başkası alamaz" dedi.
Belediye başkanı Recep Boyacıoğlu yaptığı açıklamada, Olayın gece saat 1.30 sıralarında ilçe merkezinde evinin bulunduğu sokakta şahsıma ait park halindeki aracım ve evim kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlanmıştır. Hamd olsun maddi hasardan başka bir kaybımız yoktur dedi. 
Milliyetçi Hareket Partili belediye başkanı Recep Boyacıoğlu, Ben göreve geldiğim günden bu yana helal dairesinde görmediğim, ilçenin ali menfaatlerine bulmadığım hiç bir işe olur vermedim. Beytül mal bildiğim necip Milletimin emaneti olan Kazımkarabekir belediyesini doğup büyüdüğüm memleketime bir hizmet aracı olarak gördüm. Ne izah edilmeyecek işim, ne de karşılığında iş almadığımız bir ödememiz yoktur.
Hak hukuk ve helal süzgecinden geçemeyen taleplerin mermi ile geçeceğini düşünenler aldanır. Göz dağı vermek isteyenler, Sarsılmaz İman ve inancımızın dağ gibi olduğunu elbette göreceklerdir. 
Recep Boyacıoğlu'da her canlı gibi fanidir ancak, Allah'ın verdiği canı Allah'tan gayrı kimsenin alamayacağını bilmelidir dedi. 

Okunma : 957
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri