Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

25 Nisan 2024 Perşembe
MHP Çumra'da 2023 Adım Adım Türkiye Aydınlatma Ve Anlatma Toplantısı
Kategori : ÇUMRA
06 Haziran 2022 10:14
 
MHP Çumra'da 2023 Adım Adım Türkiye Aydınlatma Ve Anlatma Toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatıyla adım adım 2023 Türkiye anlatma ve aydınlatma toplantıları Konbya İl başkanlığı tarafından Konya'nın tüm ilçelerinde olduğu gibi Çumra ilçesinde de 4 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 18.00 de Çumra belediye kültür ve sanat merkezinde gerçekleştirildi.

MHP Genel başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya Milletvekili Esin Kara, Konya İl başkanı Remzi Karaarslan, MYK üyesi Güzide Çıpan, MYK üyesi, Özer Karakayacı, Çumra belediye başkanı, AKP ilçe başkanı, Akören belediye başkanı, Meram ilçe başkanı, Karatay, Selçuklu ilçe başkanları, Sivil toplum kuruluşları, Mahalle muhtarları ve çok sayıda Çumra'lıların katılımıyla gerçekleştirldi.

MHP Genel başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Kalaycı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'nin diriliş ruhu ile dik duruşu olduğunu söyledi.

MHP teşkilatı olarak Türkiye sevdalısı olduklarını vurgulayan Kalaycı, "Biz, olduğu gibi görünen, göründüğü gibi olan partiyiz. Ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye'yi lider ülke yapmaya kararlı ve yeminliyiz. İnanıyoruz ki Cumhur İttifakı ile ülkemizin geleceği aydınlıktır. Aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz yoktur." diye konuştu.

Kalaycı, siparişle çalışan kamuoyu araştırma şirketlerinin anketlerinde ne çıkarsa çıksın 2023'ün Cumhur İttifakı'nın, Türk milletinin ve Türkiye'nin zafer yılı olacağını belirtti.

Okunma : 508
Foto galeri
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın