Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

18 Mayıs 2024 Cumartesi
MHP İFTARINA BAHÇELİ KATILIYOR
MHP Konya il başkanı Av. Murat Çiçek, 14 Haziran Salı günü vereceğimiz iftar programına Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelininde katılacağını belirtti.
Kategori : ÇUMRA
11 Haziran 2016 16:48
 
MHP İFTARINA BAHÇELİ KATILIYOR
MHP Konya il başkanı Av. Murat Çiçek, 14 Haziran Salı günü vereceğimiz iftar programına Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelininde katılacağını belirtti.
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek 14 Haziran Salı günü vereceğimiz
iftar programına Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelininde katılacağını belirtti.
MHP Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek,  Konya Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Erkin,  Konya Kamusen İl Temsilcisi Hüsamettin Şenel, Konya Ülkücü İşçiler Derneği İl Başkanı Oğuzhan Yıldırım ve Ülkü Bir İl Başkanı Mehmet Karataş ile beraber  yaptıkları basın toplantısın da MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Katılımı ile Salı günü gerçekleştirecekleri iftar programına tüm Konyalıları davet etti. Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ise cehennemden kurtuluş olarak müjdelenmiş mübarek Ramazan ayına tekabül etmesi ayrı bir mutluluk kaynağıdır. Muhterem Konyalıların, Aziz milletimizin, Türk ve İslam aleminin Ramazan-ı Şerifi’ni yürekten tebrik ediyor bu vesile ile MHP Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin katılımı ile MHP Konya İl Başkanlığımız tarafından Salı günü Aksaray yolunda bulunan İpekyolu tesislerinde gerçekleştireceğimiz iftar programına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz.Ramazan ayının barış ve kardeşlik içerisinde idrakini arzuluyorduk. Terörün sukut edeceğini, sağduyunun hakim olacağına inanıyorduk. Allah’ın belası terörizm yine devrede, yine saldırıdadır. Ne üzücü bir gerçektir ki, Türk milleti her gün Doğu ve Güneydoğu’dan gelen kara ve kahredici şehit haberleriyle sarsılmaktadır Özellikle 20 Temmuz 2015’ten buyana, büyükşehirler peş peşe bombalar patlatılmakta, işgal yıllarında dahi görülmemiş rezillikler sahnelenmektedir. Teröristler Türkiye’nin her bölgesinde eylem yapmaktadır diye konuştu.


Okunma : 899
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri