Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
MHP Konya Milletvekili Adaylarını Tanıttı
Kategori : ÇUMRA
13 Nisan 2023 16:01
 
MHP Konya Milletvekili Adaylarını Tanıttı

MHP Konya milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Mustafa Kalaycı, “Adayımız belli, kararımız net. Açık ara ile Erdoğan’ı bir daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz. MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracağız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Anemon Otel’de düzenlediği toplantıyla 28. dönem milletvekili adaylarını tanıttı. MHP Konya aday tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Mustafa Kalaycı’nın yanı sıra; MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, milletvekili adayları, MHP’li belediye başkanları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

KONYA’DA OY ORANIMIZI ARTIRACAĞIZ
Programın açılış konuşmasını MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan yaptı. Karaarslan, “Adaylarımızın hepsi birbirinden değerli. 14 Mayıs, tarihi bir seçim olacak. Tüm teşkilatlarımızla seçime hazırız. Hedefimiz bellidir. Yolumuz hak ve hakikat yoludur. Seçim startını verdik. Her haneye gireceğiz. Dokunmadık kimse bırakmayacağız. MHP, Konya’da vekil sayısını ve oy oranını artıracak. Genel başkanımıza sözümüz budur” dedi.
BİZ VATAN ONLAR SOĞAN DERDİNDE
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Mustafa Kalaycı da şunları söyledi: “MHP, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere en hazır partidir. Her yönüyle seçime hazırız. 1 ay var, çalışacağız, başaracağız ve kazanacağız. MHP, Türkiye’yi karşılıksız sevenlerin buluşma yeridir. MHP, vatan, millet sevdalısıdır. Birileri soğan sevdalısı olabilir. MHP, Cumhur İttifakı vatan, millet derdinde. Yollar, köprüler, tüneller hepsi medeniyet belgesidir. Türkiye kalkındıkça, insanımızın refahı da artar. Ne demek ‘Gemi mi yiyeceğiz’ demek. Milletimizden beklentimiz, gücümüze güç katmalarıdır. MHP güçlüyse, Türkiye güçlü demektir. Adayımız belli, kararımız net. Açık ara ile Erdoğan’ı bir daha Cumhurbaşkanı seçeceğiz. MHP’nin oy oranını ve vekil sayısını tarihi seviyelere çıkaracağız. Son 5 yılda tarihi adımlar atıldı. Türkiye, küresel düzeyde bir aktör haline geldi. Cumhur İttifakı demek, Karabağ’daki zaferdir. Savunma sanayinde son 5 yılda lider ülke konumuna geldik. Dün başkalarının eline bakıyorduk, paramızla alamıyorduk. Bugün söz sahibiyiz.” Konuşmaların ardından, MHP’nin 28.dönem milletvekili adayları tanıtıldı.

 

Okunma : 232
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri