Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

03 Mayıs 2024 Cuma
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur
Kategori : ÇUMRA
12 Mayıs 2023 18:46
 
MHP lideri Devlet Bahçeli: Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur

Karaman'da '14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende' temalı açık hava toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Emperyalizm, Kılıçdaroğlu'nun iradesine ipotek koymuştur. Sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu'dur.' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ‘‘14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’’ Karaman Mitingi'nde konuştu.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden MHP lideri Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; 

Aziz vatandaşlarım, muhterem Karamanlılar, değerli dava arkadaşlarım, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler, hepinizi en iyi dileklerimle birlikte sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bizleri kavuşturan Cenab-ı Allah’a hamd ediyorum. Yurt içinde ve yurt dışında hayatın zorluklarına fedakârca göğüs geren tüm vatandaşlarımıza en halisane selamlarımı iletiyorum. Karaman’da hayat ve varlık mücadelesi veren her vatandaşımı bağrıma basıyorum.

14 MAYIS MESAJI

“Aziz Milletim Sıra Sende” temasıyla düzenlediğimiz bu açık hava toplantımıza teşrif eden, gücümüze güç ekleyen, heyecanıyla önümüzü aydınlatan Karamanlı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. 2 gün sonra yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine, insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı sonuçlar getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bunun yanında seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesini diliyorum. Bugünkü toplantımızın tertip ve temininde emeği geçen tüm dava arkadaşlarımı içtenlikle kutluyorum. Hepinize hoş geldiniz, safalar getirdiniz diyorum.

“KARAMAN’IN GÖNLÜMÜZDE MUAZZAM BİR YERİ VAR”

Değerli kardeşlerim, değerli dava arkadaşlarım. Karaman’ın gönlümüzde muazzam bir yeri vardır. Karaman Müslüman Türk milletinin gurur tablosu, ortak paydasıdır. Tam 746 yıl önce, Karamanoğlu Mehmet Bey’in yayımladığı ”Bugünden sonra hiç kimse sarayda, divanda, meclislerde ve seyranda Türk dilinden başka bir dil kullanmaya” fermanı hem Türkçe’nin hem de büyük Türk milletinin iftihar vesikasıdır. Karaman anamızın ak sütü olan Türkçe’nin bayraklaştığı vatan köşesidir. Bu vesileyle Türkçe sevdalısı aziz ceddimizi hürmet ve rahmetle yad ediyor, hepsinin kabirleri nur, mekanları cennet olsun diyorum. Karaman, dünyayı Türkçe okuyuşumuzun karar ve kavşak noktasıdır. Dil bir medeniyettir, dil bir kültürdür, dil yaşayan bir varlıktır. İnanıyorum ki Karaman 31 Mart 2019 tarihinde olduğu gibi, 14 Mayıs 2023 Pazar günü de Türkçe duruş gösterecektir. Karaman 14 Mayıs’ta mazluma ümit, zalime korku salacaktır. Hepinizle gurur duyuyorum, hepinizden Allah razı olsun diyorum.

“SANDIK VE DEMOKRASİNİN KARŞISINDALAR”

2 gün sonra, hem 13’üncü Cumhurbaşkanı’nı seçeceğiz, hem de 28’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimini yapacağız. Vakit yaklaştıkça zillet ittifakının ve bu ittifakın yanında yöresinde konuşlanan mihrakların ileri düzeyde korkuya kapıldıklarını, provokasyonlardan medet umduklarını, çok tehlikeli hamleler yaptıklarını görüyoruz. Bunlar yalnızca Türkiye’nin aleyhinde değil, sandık ve demokrasinin de karşısındadır. Aradıkları kavga ve kutuplaşmadır. Arzuladıkları bölünme ve iç kargaşadır.

“KARAMAN ZİLLET’E ARADIĞI MENFUR FIRSATI VERMEYECEKTİR”

Ancak zillet ittifakının aradığı menfur fırsatı Karaman asla vermeyecektir. Sizlere güveniyorum. Göz kamaştıran iradenize sonuna kadar güveniyorum.

Şimdi sizlere soruyorum, cevabınızın muhteşem bir irade seslenişine vesile olmasını arzu ediyorum:

√  14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’inci Dönem Milletvekili Seçimlerine hazır mısınız? (Evet)

  Ne olursa olsun sandığa gidecek misiniz? (Evet)

√ Sandığa sahip çıkacak mısınız? (Evet)

√ Karaman’ın onurunu, Cumhurun haysiyetini, Cumhuriyet’in kutlu emanetlerini koruyacak mıyız? (Evet)

√  Türkiye düşmanlarının eline düşen zillet partilerine hesap soracak mıyız? (Evet)

√ Milliyetçi Hareket Partisi’ne tam destek, hep destek, sonuna kadar destek olacak mıyız? (Evet)

 Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sahiplenecek miyiz? Yola devam diyecek miyiz? (Evet)

Allah razı olsun sizlerden. Karaman’ın sesini her yere duyurdunuz. Heyecanınız mücadelemize şevk ve cesaret aşılıyor. Güçlü iradeniz önümüzü aydınlatıyor.

Ben de diyorum ki: Aziz Milletim Sıra Sende. Sıra Sende Karamanlı Kardeşim. Huzurlu bir hayat için Sıra Sizde. Türkiye’yi yıkmak için el birliği yapan zillet ve zulüm cephesini perişan etmek için Sıra Sizde. Vatan ve bayrağa sahip çıkmak için söz, karar, yetki hepinizde.

“AÇIK HESAP 14 MAYIS’TA SANDIKTA GÖRÜLECEKTİR”

Aziz Vatandaşlarım, Değerli Dava Arkadaşlarım. Bizim tarafımız belli, istikametimiz sıratı müstakim üzeredir. Himaye edenimiz Allah, destekçimiz büyük Türk milletidir. Açık hesap 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandıkta görülecektir. Dünyaya istikamet verecek kudrette bir Türkiye’nin inşası, ancak ve ancak Türk-İslam kültüründen feyzini alan, Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve faziletiyle bezenen fedakarlık numunesi bir ahlaki kucaklaşmayla mümkün olacaktır. Bu ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır. Muazzez nitelikli milli ve ahlaki kucaklaşmanın devlet ve millet hayatında kök salmasına da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi refakat edecektir.

“İHANET ODAKLARI TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEK”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin uzlaşmacı vasfında temerküz etmiş güçlü ve tesirli yürütme, güçlü ve fonksiyonel yasama, bağımsız ve tarafsız yargı sayesinde Türkiye’nin önünü hiçbir iç ve dış ihanet odağı kesemeyecektir. Bu kutlu yürüyüşün neticesinde “Gelen Türk Asrı, Geleceğin Gücü Türkiye” olacaktır. İnancımız budur, iddiamız budur, irademiz budur.

“14 MAYIS YENİ YÜZYILIN İLK KAVŞAĞIDIR”

Bu nedenle 14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliğiyle geçilmesi gereken ilk kavşağıdır.

Soruyorum sizlere:

√ 14 Mayıs’ta sandığın başına gittiğinizde, mührü elinize alıp şöyle bir seçim pusulasına göz attığınızda, bir oyunuzu Milliyetçi Hareket Partisi’ne, bir oyunuzu da Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a verecek misiniz? (Evet)

√ TBMM’de Cumhur İttifakı’nı güçlendirecek misiniz? (Evet)

Okunma : 183
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri