Çumranın Sesi

Çumranın Sesi

27 Temmuz 2024 Cumartesi
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇUMRA'DA RECEP YILDIRIM DEDİ.
21 Ağustos 2020 Cuma günü yapılan 13. olağan kongrede MHP Çumra ilçe başkanlığına Recep Yıldırım seçildi.
Kategori : ÇUMRA
22 Ağustos 2020 09:48
 
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ÇUMRA'DA RECEP YILDIRIM DEDİ.
21 Ağustos 2020 Cuma günü yapılan 13. olağan kongrede MHP Çumra ilçe başkanlığına Recep Yıldırım seçildi.
21 Ağustos 2020 Cuma günü Çumra belediye düğün salonunda gerçekleştirilen 13. olağan ilçe kongresinde tek aday gösterilen Recep Yıldırım, oyların tamamını alarak MHP Çumra ilçe başkanı seçildi.

13. Çumra ilçe kongresine MHP genel başkan yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP Konya il başkanı Remzi Karaarslan, MKYK üyesi Bulduk Özdemir, MHP kadın kolları başkanı, Ülkü Ocakları Çumra ilçe başkanı Seyit Camcı ve kalabalık partililerin katılımıyla ilçe kongresi gerçekleştirildi. Divan başkanlığına MYK üyesi Bulduk Özdemir seçildi, Genel başkan Devlet Bahçeli'nin temenni ve dileklerini okuyarak seçimin Ülkemize, Milletimize, Çumra'ya ve Ülkücü camiaya hayırlı olmasını Allah'tan temenni ediyorum dedi.
Konya il başkanı Remzi Karaarslan ve Kalaycının yapmış olduğu kısa konuşmaların ardından, MHP ilçe başkanı İbrahim Kaya'nın istifa ettirilerek tek aday üzerinde karar alınarak, aday gösterilen Recep Yıldırım, konuşmasına çok kısa süre önce vefat eden Çumra Cumhur ittifakı belediye başkanı Halit Oflaz' Allah'tan rahmet dileyerek, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Yıldırım. 5 bin şehit, binlerce mağdur veren bu yüce davanın ilçe başkanlığının bana nasip olmasından dolayı Allah'a binlerce şükürler ediyorum. Yolumuz Allah yoludur, Yolumuz Kızılelmadır, davamız Allah'ın rızasını kazanmaktır. Kanımız aksa da zafer islamın diyen Ülkücü kardeşlerimle bu kutlu yolda davamıza daha iyi hizmet etmeye talip olduk, Allah yardımcımız olsun diyen başkan Yıldırım, bu davaya geçmişte hizmet etmiş tüm ilçe başkanlarına da teşekkür ederek seçime geçildi ve oyların tümünü alan Yıldırım, MHP Çumra ilçe başkanı seçildi.



Okunma : 1885
Foto galeri
Bugünün en çok okunan haberleri
Gündem haberleri
Son dört günün en çok okunan haberlerini gösterir
Ayın en çok okunan haberleri için tıklayın
 
Bu ayın en çok okunan haberleri